ZBOG VEZE U ELITI CELA ZEMLJA BRUJALA O NJOJ, A SAD SE OGLASIO NJEN BIVŠI: Govorio o PREVARI i izneo ove DETALJE
Ša i Miona Jovanović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

mnoge interesuje

ZBOG VEZE U ELITI CELA ZEMLJA BRUJALA O NJOJ, A SAD SE OGLASIO NJEN BIVŠI: Govorio o PREVARI i izneo ove DETALJE

Miona Jovanović je privukla veliku pažnju kada je ušla u vezu sa Nenadom Aleksićem

Objavljeno:

MMA borac Stanislav Krofak i bivši dečko Mione Jovanović, kojeg je pevačica ostavila zbog repera Nenada Aleksića Ša, progovorio je o vezi sa sadašnjom rijaliti učesnicom i izneo detalje njihovog odnosa.

- Ona je živela osam meseci kod mene. Ja uz svoj posao radim satove i automobile, možda je to mislila, nije imala ništa loše. Razmišljao sam šta je mogla da vidi i da čuje, znala je da imam firmu, videla je ljude. Rekao sam joj da se javi ljudima, jer nije htela, samo prođe, ja sam vaspitan tako da se javim - rekao je Stanislav i otkrio da li je prevario Mionu.

- Mi smo se bili viđali, ona je rekla da je mislila da smo u vezi. Ja to nisam smatrao tada sto odsto ozbiljno, ja sam se čuo sa nekom devojkom, ali kada je došla da živi kod mene i kada sam video da je ozbiljno, ni sa kim nisam. Ona nije imala moju šifru od telefona, skontala je verovatno, pa je to i videla. Znači nije bilo to dopisivanje kada je živela kod mene, nego pre nego što je došla da živi kod mene... Nikada nisam zabranjivao ništa. Moj stav je da ja tačno vidim ponašanje kada je normalno i kada nije normalno. Ja čim moram da kažem da ne sme ovo ili ono, neću biti s takvom devojkom - rekao je Stanislav u emisiji "Pitam za druga".

Bivši dečko Jovanovićeve govorio je o njihovoj vezi
Bivši dečko Jovanovićeve govorio je o njihovoj vezifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Inače, Miona Jovanović, trenutno je jedna od najaktuelnijih učesnica "Elite", a od kako je započela svoju vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša postala je glavna tema. Njeni roditelji bili su protiv ove veze.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.