NA PITANJE DA LI OVU PEVAČICU SMATRA KOLEGINICOM SNEŽANA ĐURIŠIĆ REKLA NE: Ova žena izazvala PRAVU POMETNJU
Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu se radi

NA PITANJE DA LI OVU PEVAČICU SMATRA KOLEGINICOM SNEŽANA ĐURIŠIĆ REKLA NE: Ova žena izazvala PRAVU POMETNJU

Gledaoci kraj malih ekrana iz subote u subotu pomno prate predstavljanje mladih pevača, ali i nesuglasice u stručnom žiriji

Objavljeno:

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" već decenijama važi za jedan od najgledanijih televizijskih formata.

Gledaoci kraj malih ekrana iz subote u subotu pomno prate predstavljanje mladih neafirmisanih pevača, ali i nesuglasice u stručnom žiriji, koji je po svemu sudeći najzanimljiviji segment emisije.

I ovog vikenda muzičari koji čine stalnu postavu stručnog žirija i ocenjuju kandidate, ušli su u raspravu nakon predstavljanja jedne takmičarke, te je pop zvezda Marija Šerifović istakla da će kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup. Na to se odmah nadovezao Saša Popović, pa podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu:

- Setimo se kako ste 2016. godine "iskasapili" Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda - istakao je Popović dok je Dragan Stojković Bosanac rekao da ne preteruje, budući da ju je slušao na jednom nastupu u Bosni.

Potom je Marija navela da je Tea zvezda jer je jedina u Srbiji koja se bavi tim muzičkim žanrom, a zatim je Bosanac upitao ostale članove žirija da li smatraju Teu svojom koleginicom:

- Ne, to nikako ne smatramo - odbrusila mu je Snežana Đurišić.

Bonus video:

01:05

Tea Tairović koncert na Trgu republike

(Espreso/Informer/Marko Breković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.