NJEGA SMO VOLELI KAO VUKAŠINA GOLUBOVIĆA, A OVAJ GLUMAC MU JE OŽENIO ĆERKU: Delili su KADAR, a ovo niste ni slutili
Desimir Stanojević, Foto: Marina Lopičić

zanimljivo

NJEGA SMO VOLELI KAO VUKAŠINA GOLUBOVIĆA, A OVAJ GLUMAC MU JE OŽENIO ĆERKU: Delili su KADAR, a ovo niste ni slutili

Godinama su u braku

Objavljeno:

Ćerka našeg pokojnog glumca Desimira Stanojevića, Nina Ćosić, udata je za glumca Zorana Ćosića, koji je takođe glumac i sa Desimirom je igrao zajedno u popularnoj seriji "Srećni ljudi".

- Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa - rekao je Desimir davno.

- Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno - istakao je Desimir davno za domaće medije.

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.