OVA DAMA JE SUPRUGA GORANA ŠUŠLJIKA, BILA JE U BRAKU SA AMERIČKIM GLUMCEM: Zanemećete kad shvatite O KOME JE REČ
Glumac, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

ljubavna priča

OVA DAMA JE SUPRUGA GORANA ŠUŠLJIKA, BILA JE U BRAKU SA AMERIČKIM GLUMCEM: Zanemećete kad shvatite O KOME JE REČ

Glumac uživa u skladnom braku

Objavljeno: 17:45h

Goran Šušljik iza sebe ima karijeru dugu tri decenije, a trenutno ga gledamo u ulozi Josipa u trećoj sezoni domaće serije „Tajna vinove loze“.

O privatnom životu glumac tek ponekad govori u javnosti, a da li ste znali da je ova neverovatna žena supruga Gorana Šušljika?

Goran, naime, dugi niz godina uživa u skladnom braku sa pijanistkinjom Irinom Dečermić, ćerkom glumca Stojana Coleta Dečermića i profesorke Ubavke Jovanović.

Ljubavna priča Gorana i Irine počela je 1999. godine, kada su se upoznali u Crnoj Gori.

- Ubavka je posredno upletena u tu priču. Znala sam za Gorana jer sam se intezivno družila sa Jagošem Markovićem, kada god sam dolazila u Beograd.

I moj bivši suprug dolazio je sa mnom u pozorište i gledali smo ga. Te 2000. godine krenula sam da provedem sa porodicom nedelju dan na moru, u Rosama, gde moja mama voli da letuje.

Goran Šušljik sa suprugom
Goran Šušljik sa suprugomfoto: Damir Dervišagić

Vrlo mi je važno da jednom godišnje imamo taj morski zajednički trenutak. Došla sam na Rose i Goran je već bio u tom stanu koji smo iznajmljivali jer je u međuvremenu ostao bez sobe, a Rose su bile prebukirane.

Pošto se družio sa mojom mamom, imali su razne priče od Kiša do Jugoslovenskog dramskog pozorišta, noćima su sedeli i pričali i ona ga je primila u praznu sobu koja je čekala mene.

Tako smo Goran i ja tih nedelju dana, koliko sam imala slobodno, proveli u istoj kući i desila se ljubav. Izgleda da je Ubavka pripremila teren - rekla je svojevremeno Irina za Elle, a prenosi zadovoljna.rs.

Podsećanja radi, supruga Gorana Šušljika iza sebe ima jedan brak. Ona je, naime, bila udata za francusko – američkog glumca Žan-Marka Baroma sa kojim je posle razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

Irina je multimedijalna umetnica. Muzičke studije započela je sa devet godina u Beogradu u Muzičkoj školi „Josip Slavenski“.

Sa petnaest godina se preselila u London gde je nastavila studije na Purcell School of Music za mlade talente. Kao stipendistkinja, diplomirala je na Guildhall školi za muziku i dramu kao izvođač.

Postdiplomske studije na Kraljevskom muzičkom koledžu završava sa odličnim uspehom. U godinama koje su usledile supruga Gorana Šušljika nizala je samo uspehe.

Osim poslom za koji se školovala, Irina se bavi se i terapijom zvukom – oblikom vibracione medicine, jednim od najstarijih oblika lečenja koji se koristi širom sveta da probudi, osvesti i tranformiše.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.