KAD SE SRPSKI GLUMCI POSKIDAJU ŽENE PADAJU U TRANS: Neki su MALJAVI, neki imaju STOMAČIĆE, a ovi čak i TRBUŠNJAKE
Golišavi srpski glumci, Foto: Printskrin: Instagram/mimakaradzic, Printscreen/Instagram/Lazar.Ristovski, prinstcreen/instagram/ovanjovanocic

dase

KAD SE SRPSKI GLUMCI POSKIDAJU ŽENE PADAJU U TRANS: Neki su MALJAVI, neki imaju STOMAČIĆE, a ovi čak i TRBUŠNJAKE

Pogledajte najpoznatije naše glumce u vrelim izdanjima

Objavljeno:

Mnogi naši poznati glumci su imali vrele scene sa koleginicama, te nije čudno kada ih vidimo golišave u nekim filmskim ostvarenjima. Međutim, kada oni objave svoje privatne golišave fotografije situacija se menja.

Izdvajamo glumce koji su "zapalili" internet svojim golišavim fotografijama, a sudeći po komentarima, kada se oni skinu, nastaje haos.

Neko ko prednjači u golišavim fotografijama je svakako Lazar Ristovski, koji često zna da obraduje prirpadnice lepšeg pola svojim zategnutim telom. Iako ima čak 71 godinu, ovaj glumac se ne predaje.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/lazar.ristovski

Mima Karadžić je oduvek važio za velikog zavodnika i "večitog neženju", te je nedavno obradovao prirpadnice lepšeg pola jednom vrućom fotkom bez majice. Mima ima 68 godina, a i dalje svoju liniju održava na najboljem mogućem nivou.

Mima ima 68 godina
Mima ima 68 godinafoto: Printskrin: Instagram/mimakaradzic

Veliko iznenađenje bio je i glumac Gordan Kičić koji inače ne koristi Instagram. On je objavio fotku sa plaže, a možemo videti da je on jako zgodan.

On je tom prilikom objavio i fotografiju sa suprugom sa plaže.

Kičić je sve iznenadio
Kičić je sve iznenadiofoto: Printscreen/Instagram/gordankicic

Mladi umetnik Jovan Jovanović objavio je golišave fotke sa kolegama nakon snimanja jedne scene. Branka Jankovića i Andriju Kuzmanovića smo tom prilikom po prvi put videli golišave.

1 / 3 Foto: OVANNJOVANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Srđan Timarov su pokazali svoje zanosne linije, a miljenici žena nisu ni ovoga puta nijednu razočarali.

Tu su i Milan Kalinić kao i Miloš Timotijević koji važe za jedne od najzgodnijih u svojoj branši.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/srdjantimarov

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.