ESPRESO OTKRIVA! Evo šta je Ana Sević RADILA ZBOG Dragane Mirković: U sve je UMEŠANA i njena MAMA
Ana Sević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

ESPRESO OTKRIVA! Evo šta je Ana Sević RADILA ZBOG Dragane Mirković: U sve je UMEŠANA i njena MAMA

Da li ste ovo znali?

Objavljeno: 18:28h

Povratak Ane Sević u ulozi voditeljke šoua "Zvezde Granda" mnogo je obradovalo. Mnogima je ostalo u lepom sećanju kako je Ana radila svoj posao pre nekoliko godina kada je ovo muzičko takmičenje vodila sa Milanom Mitrovićem.

Za "Zvezde Granda" Ana je i emotivno vezana jer se i ona nekada takmičila i dobro zna kroz šta sve takmičari prolaze i kako im je dok se bore za simpatije članova žirija.

Pre početka snimanja novih emisija ovog šoua, Ana je pre nekoliko večeri uživala na koncertu muzičke dive Dragane Mirković. Malo kome je poznato da je Ani, dok je bila devojčica, upravo Dragana bila idol.

Koliko je Ana bila "opsednuta" Draganinim izdanjima bilo u spotovima ili na koncertima najbolje govori to što je, dok je Ana bila mala, njoj je mama šila scenske kostime koje je Dragana nosila.

Podsećamo da je Ana na koncertu Dragane Mirković uživala sa suprugom Danielom Nedeljkovićem. Sevićka je bila odlično raspoložena i kada se pojavila ispred "Beogradske arene" i sve vreme tokom koncerta, a na "Instagramu" je delila objave sa koncerta folk dive. Time je zapravo pokazala i koliko je uživala na koncertu kojim je Dragana obeležila 40 godina svoje muzičke karijere.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.