NOLETOVA MAJKA PREKRŠILA STROGA JELENINA PRAVILA: Čeka se REAKCIJA na ovu temu, TIČE SE DECE
Dijana i Jelena Đoković, Foto: Profimedia, STARSPORT/ Peđa Milosavljević

pravila

NOLETOVA MAJKA PREKRŠILA STROGA JELENINA PRAVILA: Čeka se REAKCIJA na ovu temu, TIČE SE DECE

Novak i Jelena Đoković imaju strogo pravilo o ishrani, kod Dijane sve drugačije

Objavljeno:

Novak Đoković najbolji je teniser svih vremena, a deo zasluga za svoj neverovatan uspeh uvek je pripisivao i roditeljima Dijani i Srđanu.

Dijana i Srđan obožavaju da provode vreme i sa unucima Stefanom i Tarom, koji su trenutno centar njihovog sveta, ponosna baka jednom prilikom je ispričala šta mališani najviše vole kada dođu u njihov dom.

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar – ispričala je Dijana u emisiji "Dok anđeli spavaju".

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Viđam ih, ali ne tako često zato što imaju mnogo obaveza – rekao je Novakov otac Srđan.

Novak i Jelena jako vode računa o namirnicama koje jedu, a o ishrani bez glutena uče i decu, međutim, kod bake Dijane, situacija je malo drugačija.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske"- ispričala je Dijana kroz smeh.

Bonus video:

03:30

NESPORTSKI POTEZI PROTIV ŠAMPIONA! Protivnik se žalio da je Nole privilegovan, a razlog koji je naveo je NEVEROVATAN!

(Espreso/Blic/Milica Štulović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.