DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO SPREMA PALAČINKE: Budu MEKANE samo zbog OVOGA, Stefan i Tara se dave U NJIMA (RECEPT)
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

PREUKUSNE

DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO SPREMA PALAČINKE: Budu MEKANE samo zbog OVOGA, Stefan i Tara se dave U NJIMA (RECEPT)

Evo kako Noletova mama pravi palačinke

Objavljeno: 08:21h

Novak Đoković je trenutno posvećenim novim bitkama - osvajanju Vimbldona.

On se pridržava ishrane zbog forme, a onda je mnoge iznenadio svojim priznanjem oko mršavljenja i dijeta.

- Od ovoga teško da mogu da budem mršaviji. Prolazio sam kroz faze kada sam bio vrlo mršav, imao sam problema sa stomakom. Osećam se dobro, imam optimalnu kilažu, ali ima još aspekata i faktora koje morate da kombinujete, fleksibilnost... Tenis je takav sport da morate da imate balans na fizičkoj spremi. Svi smo drugačije građe, radio sam na svojoj fleksibilnosti od malena jer su mi rekli da će mi to dati dugovečnost. Dosta vremena mi je za to potrebno, ali mi je pomoglo da se još uvek borim na najvećem nivou, sprečilo je povrede. Osim povrede ramena, zdrav sam i držim to prilično visoko u proteklih 20 godina - rekao je Novak.

Smatra da se telo konstantno menja, te da stalno mora stalno da se prilagođava novim uslovima.

- Ne želim dijetu, Marjan Vajda mi je bio trener, a ne nutricionista. On je pokušavao da zaključi šta može da mi pomogne u formi, na terenu i van njega, pričali smo dosta o tome. Još uvek idem svojim putem, telo se konstantno menja, moram da se adaptiram na sezonu, htenja i potrebe, sve zavisi za šta se pripremate. Tu je dosta detalja koje možete da razmatrate, ali sam na dobrom putu nakon svega - objasnio je.

Sa druge strane, Dijana Đoković ne krije da se ne slaže baš uvek sa načinom ishrane koji praktikuju Novak i njegova supruga Jelena, ali i da im se „ne meša u izbor“. Mada, Stefanu i Tari se trudi priprema omiljena jela, jer kao i svaka baka, obožava da ugađa unucima, ali se trudi da im sve sprema na zdraviji način.

- Kad god ima vremena, pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da se šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“, otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

Evo kako Noletova mama pravi palačinke:

Sastojci:

2 jaja

200 g brašna

4 kašike ulja

300 ml mleka

Palačinke
foto: Printscreen/Youtube/ Cookrate - Srpski

200 ml mineralne vode

kašičica-dve šećera

prstohvat soli

Način pripreme:

Razbijte jaja u činiju pa dodajte šećer i so. Umutite mikserom, dodajte ostale sastojke sledećim redosledom: polovinu pripremljene količine brašna i mleka, pa ostatak brašna i mleka. Mešajte dok smesa ne postane glatka. Lagano dodajte mineralnu vodu i ulje i nastavite sa mešanjem.

Ostavite smesu da odstoji trideset minuta u frižideru, pa pecite sa obe strane na zagrejanom tiganju na koji ste stavili nekoliko kapi ulja. Nafilujte nadevom po želji i uživajte.

Bonus video:

02:21

PEVAČICA U TRUDNOĆI SMRŠALA 7 KILA Marija Mikić: Novak Đoković i njegova braća odlično pevaju BABA I TETKA SU JOJ GLAVNA PODRŠKA

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.