ŠTA SE DEŠAVA SA NENADOM JEZDIĆEM? GLUMAC TOTALNO OTIŠAO U DRUGOM PRAVCU: Živi na SELU, peče RAKIJU i vozi TRAKTOR
Nenad Jezdić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

promena iz korena

ŠTA SE DEŠAVA SA NENADOM JEZDIĆEM? GLUMAC TOTALNO OTIŠAO U DRUGOM PRAVCU: Živi na SELU, peče RAKIJU i vozi TRAKTOR

Glumac se totalno posvetio životu u prirodi

Objavljeno:

Poznati glumac i istaknuti umetnik, Nenad Jezdić, godinama unazad ističe koliko je važno da očuvamo sela.

Inače, sa suprugom Sarom i četvoro dece živi u Kolubarskom okrugu, u Zabrdici kod Valjeva, gde je sagradio imanje i napravio destileriju za preradu rakije, u šta je uložio dosta sredstava.

U početku je dolazio na kraći vremenski period, jer je, zbog poslovnih obaveza, morao da bude vezan za Beograd. Međutim, sada mu je zvanično mesto boravka upravo Zabrdica, dok sve ređe posećuje prestonicu.

1 / 9 Foto: Printscreen:instagram/nenad_jezdic1

Jednom prilikom su komšije progovorile kako njegov biznis funkcioniše:

- Nema ovde sad posla, pa je on otišao u Beograd, ali sam ga skoro video. Tad je verovatno došao samo da obiđe imanje. U rano proleće i tokom leta možete ga ovde videti svaki dan, ali sad je bilo kišovito vreme, pa ništa nije moglo da se radi. Jezdićeva destilerija iz godine u godinu sve bolje radi, napravio je čudo od toga. Rakiju koju proizvede prodaje i van Srbije - rekao je za svojevremeno "Kurir" jedan komšija.

Sigurni smo da mu odluka da zameni gradsku gužvu čistom prirodom, jako prija. Mnogi su počeli da slede njegov primer jer su shvatili da mir, u ovom ludom vremenu, nema cenu i teško ga je pronaći.

- Srpski seljak oduvek je bio i hranitelj i branitelj Srbije. Najsavesniji čuvar naših prirodnih bogatstava. Naše selo mora da bude spoj tradicionalnog i modernog. Da se niko ne postidi da kaže da je seljak, već da s ponosom to izgovara - rekao je glumac jednom prilikom i oduševio naciju.

Nenad Jezdić promoviše život na selu kad god mu se ukaže prilika za to
Nenad Jezdić promoviše život na selu kad god mu se ukaže prilika za tofoto: Vladimir Sporčić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:07

Trejler Strelac Nenad Jezdić

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.