A GDE JE CECA!? LIDIJA PRVI PUT U JAVNOSTI BEZ FOLK DIVE: Došla ruku pod ruku sa SUPRUGOM, baš su dobar PAR
Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dobro izgleda

A GDE JE CECA!? LIDIJA PRVI PUT U JAVNOSTI BEZ FOLK DIVE: Došla ruku pod ruku sa SUPRUGOM, baš su dobar PAR

Brutalan dekolte i minić, a jedan detalj na njoj star 20 godina svi su komentarisali

Objavljeno: 13:05h

Žika Jakšić je organizovao gala žurku u jednom beogradskom hotelu za jubilarni 60. rođendan, a među brojnim zvanicama pojavila se Lidija Ocokoljić, Cecina sestra i to možda prvi put u javnosti bez folk dive.

Lidija je došla u društvu supruga, fudbalera Predraga Ocokoljića s kojim ima četvoro dece. Iako je na javne događaje ili žurke poznatih uglavnom išla u društvu svoje sestre Cece, napravila je izuzetak pa je na Žikinu zabavu došla samo sa suprugom.

Bez obzira na to što ove godine prelazi polovinu pete decenije, Lidiji, sudeći po izgledu ne mogu ni duplo mlađe na crtu.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je sinoć blistala u crnoj mini haljini, sa dubokim dekolteom koji je njeno poprsje istakao. Crne klasične čizme na visoku štiklu i bunda od krzna činčile, koju Ceca nosi već 20 godina, a cena mu je 5.000 evra.

Podsetimo, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, a gotovo isto toliko i žive zajedno sa Cecom u njenoj vili u Ljutice Bogdana. Kako je balkanska zvezda otkrila nedavno, oni će se sa decom posle dve decenije zajedničkog života iseliti iz kuće.

Bonus video:

00:08

Ceca i Dara

(Espreso/Telegraf/N.L/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.