PRIČALO SE DA ON NJU ISKORIŠĆAVA, A SADA OTKRIVENA ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU: Evo šta se dešava IZA ZATVORENIH VRATA
Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

PRIČALO SE DA ON NJU ISKORIŠĆAVA, A SADA OTKRIVENA ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU: Evo šta se dešava IZA ZATVORENIH VRATA

Nadežda je sinoć imala snimanje spota za svoju novu pesmu "Živi svoj život sine"

Objavljeno:

Pevačica Nadežda Biljić tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" pred kamerama je započela vezu sa manekenkom Tomom Panićem. Njih dvoje su i nakon izlaska iz "Zadruge" ostali zajedno, a ubrzo se iz njihove ljubavi rodio i njihov sin, kojem su dali ime Longo.

Naime, Nadežda je sinoć imala snimanje spota za svoju novu pesmu "Živi svoj život sine", a onda su ona i Toma otkrili detalje iz zajedničkog života.

- Ovo je pesma koju smo posvetili našem sinu, ali je i posvećena i svima majkama, ćerkama i sinovima. Njegova je odluka čime će se baviti u životu i mi ćemo ga podržati u svemu - rekla je Nadežda, a onda se Toma osvrnuo na njihovog sina.

Nadežda Biljić tokom učešća u rijalitiju 'Zadruga' pred kamerama je započela vezu sa Tomom Panićem
Nadežda Biljić tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" pred kamerama je započela vezu sa Tomom Panićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je naš život, ne smatram ga nekom borbom, smatram da je to naš dar i sudbina. Porastao je, evo kreće u vrtić. To je život, gore, dole. Longo mnogo voli muziku, nećkamo se da li da kupimo bubnjeve. Ako Longo bude odlučio da ide putem kao mama, mi smo uvek tu, ali ja bih voleo da bude sportista - rekao je Toma, a onda je pevačica priznala da je slaba na Tomu.

- Ja sam mnogo slaba na njega, ume ponekad da me izvervira. On vodi računa o finansijama, ja ne umem sa parama - rekla je Nadežda, pa se Toma nadovezao:

Nadežda je sinoć imala snimanje spota za svoju novu pesmu 'Živi svoj život sine'
Nadežda je sinoć imala snimanje spota za svoju novu pesmu "Živi svoj život sine"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam sto puta rekao da ja nisam njen suprug i da ona nije pevačica, ja se menadžerstvom nikad ne bih bavio. Nadežda treba da ulaže u svoju karijeru, a ne da se bacaju pare na gluposti, ona ranije nije postavljala prioritete na svoja mesta, a sada su postavljeni i sve ide svojim tokom. Nadežda zaslužuje da postane milionerka kakav glas ima. Čuo sam komentare kako ja nju koristim - pričao je Toma, a onda je Nadežda rekla sledeće:

- Ne znam kako on mene koristi, kad ja nisam imala ni k od karijere. Pustila sam da on bude alfa u našoj kući. Mi smo sazreli jedno uz drugo - rekla je Nadežda za "Blic".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.