"NEKO ĆE DA GRADI KARIJERU PEVANJEM, A NEKO TANGA GAĆICAMA" Pevačica POTKAČILA KOLEGINICE, smatra da je OVO BITNO
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

"NEKO ĆE DA GRADI KARIJERU PEVANJEM, A NEKO TANGA GAĆICAMA" Pevačica POTKAČILA KOLEGINICE, smatra da je OVO BITNO

Biljani je jedino sredstvo za građenje karijere bilo isključivo pevanje

Objavljeno: 14:09h

Nedavna situacija u Zvezdama Granda u kojoj je Ana Bekuta iskritikovala takmičarku zbog stajlinga privukla je mnogo pažnje, a sada je svoj sud o tome dala i pevačica Biljana Sečivanović.

Naime, Ana Bekuta imala je primedbe na račun takmičarke Milice Kostadinović koja je u jednoj emisiji na sebi ponela kombinezon kojim je jedva prekrila intimne delove tela.

Biljana Sečivanović, kojoj je jedino sredstvo za građenje karijere bilo isključivo pevanje, sada je prokomentarisala Aninu izjavu, ali i novi trend među svojim mlađim koleginicama.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i na to da izađe na scenu kako želi. Ja tu ne bih zauzimala stranu ni Ane Bekute ni mladih takmičara. Neko će da gradi karijeru pevanjem, a neko tanga gaćicama, svako bira za sebe - rekla je pevačica, pa otkrila da li takav način odevanja smatra ispravnim.

- Ako je u pitanju muzičko takmičenje, onda je bitno pevanje. A ako je u pitanju onaj čuveni paket o kome se govori u Zvezdama Granda, onda je potrebno sve - zaključila je Biljana za Blic.

Podsetimo, Ana je tom prilikom žestoko oplela po mladoj kandidatkinji.

- Ja da sam videla da si ti obukla tanga gaće, ne bih ti dala glas. Nisam za to da se naše kandidatkinje pojavljuju tako, uopšte nije važno koji je vek. Nijedna cura ubuduće neće dobiti moj glas ako se pojavi u tangama. Milice, praštaj, al’ takav je moj stav - rekla je Ana, dok se Milica pravdala da nije u tangama.

- Kako nisi? Okreni se - odgovorila joj je pevačica, što je takmičarka i učinila.

- Obukla sam se ovako jer smatram da nema svako priliku da stane na ovu scenu i „Zvezde Granda“ treba maksimalno ispoštovati - istakla je Milica, nakon čega je Popović zahtevao da Ceca proveri da li takmičarka stvarno nosi tange.

Nedavna situacija u Zvezdama Granda u kojoj je Ana Bekuta iskritikovala takmičarku zbog stajlinga privukla je mnogo pažnje
Nedavna situacija u Zvezdama Granda u kojoj je Ana Bekuta iskritikovala takmičarku zbog stajlinga privukla je mnogo pažnjefoto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

U raspravu se uključila i Svetlana Ceca Ražnatović koja je ipak pohvalila takmičarku.

- Kako si zgodna, kako si mlada! Bodi devojka ima. Dete je zgodno, mlado i jedro - zaključila je Ceca, a Bekuta je nastavila da komentariše.

- Tanga bodi! Nije ovo za scenu, doviđenja - zaključila je ona tada.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.