"DOKLE ĆE OVA DVOLIČNA BABA DA KOMENTARIŠE KAKO SE KO OBUKAO?" Anastasija NAPALA članicu žirija šoua Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

"DOKLE ĆE OVA DVOLIČNA BABA DA KOMENTARIŠE KAKO SE KO OBUKAO?" Anastasija NAPALA članicu žirija šoua Zvezde Granda

Nije joj oprostila komentare iz njene sezone?

Objavljeno:

Pre nekoliko sezona Anastasija Ićurup je napustila takmičenje "Zvezde Granda" jer joj se tada nisu svideli kritički komentari članice žirija, folk zvezde Ane Bekute.

Ana je tada kritikovala izgled ove takmičarke u pomenutom šouu. Ana nije bila oduševljena ni stajlingom takmičarke u aktuelnoj sezoni - Milice Kostadinović.

- Ja da sam videla da si ti obukla tanga gaće, ne bih ti dala glas. Nisam za to da se naše kandidatkinje pojavljuju tako, uopšte nije važno koji je vek. Nijedna cura ubuduće neće dobiti moj glas ako se pojavi u tangama. Milice praštaj al’ takav je moj stav - rekla je Ana nedavno Milici, koja se tada pravdala da to što nosi nisu tanga gaće.

- Obukla sam se ovako jer smatram da nema svako priliku da stane na ovu scenu i „Zvezde Granda“ treba maksimalno ispoštovati - rekla je Milica kada se pravdala Ani.

Čak je Svetlana Ražnatović, na insistiranje Saše Popovića, tada proverila da li Milica zaista nosi tanga gaće. Ceca je tada utvrdila da je u pitanju bodi.

- Tanga bodi! Nije ovo za scenu, doviđenja! - dodala je tada Bekuta.

Pomenuta Anastasija je pogledala ovaj deo emisije iz nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" i nije joj promaklo to kako je Bekuta komentarisala Milicu i zato je oštro reagovala na "Instagramu".

Dokle će ova dvolična baba da komentariše ko se kako obukao?! - navela je Anastasija u svojoj objavi na "Instagramu".

1 / 3 Foto: prentscreen/instagram/icurup.anastasija

Pre objave Anastasija je na "Instagramu" podelila i snimak na kome se čuje kako Bekuta kritikuje Milicu pa je bilo jasno na koga se odnosi ovaj njen status na pomenutoj mreži.

Anastasija Ićurup
Anastasija Ićurupfoto: NENAD KOSTIĆ

Ja ne znam gde vi kupujete te stvari. Tako jeftino izgledate! Ne možete to tako! – ovako je Ana pre nekoliko sezona komentarisala izgled Maje Đorđević i Anastasije Ićurup tada u takmičenju, a današnja reakcija Anastasije otkriva da joj mlada pevačica nije zaboravila te reči.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.