SVE JE OD ČISTOG ZLATA, A UNUTRAŠNJOST IZGLEDA KAO DVOR: Zavirite u kuću Ljube Aličica, zbog ovoga mu MNOGI ZAVIDE
Ljuba Aličić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IMA SE MOŽE SE

SVE JE OD ČISTOG ZLATA, A UNUTRAŠNJOST IZGLEDA KAO DVOR: Zavirite u kuću Ljube Aličica, zbog ovoga mu MNOGI ZAVIDE

Ljuba je jedan od najtraženijih i najangažovanijih pevača na slavljima i veseljima, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, pa ne čudi što je zaradio da se baškari u suvom luksuzu

Objavljeno:

Ljuba Aličić vlasnik je možda i jedne od najskupljih vila na estradi koju je izgradio u Šapcu u samom centru grada, a u koju je uložio oko pola miliona evra.

Ljuba je jedan od najtraženijih i najangažovanijih pevača na slavljima i veseljima, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, koji traje skoro 5 decenija, pa ne čudi što je zaradio da se baškari u suvom luksuzu.

Zahvaljujući supruzi Željani, kojoj je posvetio svoj veliki hit "Svirajte mi za Željanu", a koja je, kako je isticao, gazdarica kuće, Ljuba je dosta zarađenog novca uložio u dom, a najviše u nameštaj.

Gde živi Ljuba Aličić?
Gde živi Ljuba Aličić?foto: Print Screen Youtube

U raskošnoj kući živi sa suprugom koju je upoznao još u školskim danima i koja je njegova najveća životna ljubav, a danas su u braku punih 38 godina.

Ljubina kuća sva je od pozlate, a puna je umetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima.

1 / 9 Foto: Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Pevač je ranije ispričao da najviše troši na održavanje nekretnina, jer pored "zlatne" vile, ima još dve kuće u Šapcu.

- U poslednje vreme samo sedim kod kuće i plaćam račune. Potroši se tako štek, imam tri kuće Šapcu, treba namiriti sve te režije. U jednoj je sin, ovamo smo mi, treću održavamo. Treba para za sve to, a slabo se radi. Šta će da radi onaj ko nema, da mu nisam u koži - rekao je Ljuba jednom prilikom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.