"NJENE I MAJINE REČI NEMAJU TEŽINU" Sestra Jovane Cvijanović se oglasila za Espreso, pa pružila PODRŠKU Aneli Ahmić
Jovana Cvijanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brutalno iskrena

"NJENE I MAJINE REČI NEMAJU TEŽINU" Sestra Jovane Cvijanović se oglasila za Espreso, pa pružila PODRŠKU Aneli Ahmić

Ekipa Espreso portala pozvala je Jovaninu sestru Ivana Cvijanović kako bi nam otkrila šta ona misli o tvrdnjama koje je njena sestra iznela na račun Aneli Ahmić i njene porodice.

Objavljeno: 17:18h

Učesnica rijalitija "Elita" Jovana Cvijanović otkria je u razgovoru sa Majom Marinković da misli da je porodica Aneli Ahmić bacila vradžbine na Marka Janjuševića Janjuša, te da je on zbog toga sa njom u vezi.

Naime, Jovana je otkrila da u Bosni navodno postoji žena koja se zove Zejna i koja može da "zamiđija" čoveka preko slike.

Ekipa Espreso portala pozvala je Jovaninu sestru Ivanu Cvijanović, kako bi nam otkrila šta ona misli o tvrdnjama koje je njena sestra iznela na račun Aneli Ahmić i njene porodice.

Ivana Cvijanović o druženju Maje i Jovane
Ivana Cvijanović o druženju Maje i Jovanefoto: Privatna arhiva

- Mislim da je njoj i Maji očigledno dosadno. Ja u te stvari lično ne verujem i to su gluposti po meni. One sede i pričaju, i mislim da se dosta šale - rekla je Ivana, a onda nam otkrila kako gleda na Jovanino druženje sa Marinkovićevom:

- Maja je generalno zabavna u komunikaciji, mislim da se one ludo zabavljaju, njih dve zajedno prave šou. Jako mi je žao ako Anelina porodica to shvata ozbiljno jer to baš nema nikakvu težinu, reći ću jednostavnim jezikom da lupetaju - rekla je Jovanina sestra.

Sestra Jovane Cvijanović o Aneli Ahmić
Sestra Jovane Cvijanović o Aneli Ahmićfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Za sam kraj Ivana nam je otkrila da je njoj Aneli jako simpatična i da o njoj nema loše mišljenje.

- Meni je Aneli jako simpatična, ima nešto drago u sebi, tako ja kao Jovanina sestra imam tu slobodu da kazem da mi je ona jako zanimljiva.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.