"ON JE OPASNOST ZA ZAJEDNICU" Karleuša objavila UZNEMIRUJUĆU FOTKU, a onda je poručila sledeće
Jelena Karleuša, Foto: Aleksa Petrović

pogledajte

"ON JE OPASNOST ZA ZAJEDNICU" Karleuša objavila UZNEMIRUJUĆU FOTKU, a onda je poručila sledeće

Nova šokantna fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu privukla je veliku pažnju

Objavljeno:

Poznato je da je pop zvezda Jelena Karleuša jedna od najglasnijih boraca za zaštitu životinja na ovim prostorima i na svakom koraku se trudi da raznoraznim apelima podigne svest naroda da su to živa bića koje treba paziti, maziti i negovati.

JK redovno pokušava da ljudima skrene pažnju na zlostavljanje i ubijanje životinja, a nova šokantna fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu je već izazvala mnogo komentara.

Na snimku koji je podelila sa jedne stranice, vidi se vezano, mrtav pas, a Karleuša je apelovala na nadležne službe nađu što pre počinioca.

Jelena Karleuša
foto: prentscreen/instagram/karleusastar

- Morate da nađete ko je ovo uradio! Razumete?! Taj slobodno ne sme da šeta, on je opasnost za zajednicu jer je reč o psihopati - napisala je Karleuša na svom profilu.

Jelena Karleuša
foto: prentscreen/instagram/karleusastar

Inače, pevačica je nedavno domaću javnost oduševila svojom hitnom reakcijom i spašavanjem života masakrirane kuce koja je bila na ivici smrti. Zbrinula je psa, dovela ga kod najstručnijih veterinara kako bi mu pomogla i vratila u život. Svakodnevno ga je negovala i obilazila dok je bio hospitalizovan, a za to vreme naručivala najbolje proteze za njega.

Bonus video:

01:25

KAKVA JE JELENA KARLEUŠA BILA KAO MALA? Era Ojdanić sve otkrio: Majka je dovodila, a JK je oduvek bila zvrk, voli da radi na sebi

(Espreso/Kurir/K.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.