SVI SE PITAJU KADA SE TEODORA RADOIČIĆ VRAĆA U ELITU: Bukilić jednom objavom ZAPALIO MREŽE, evo o čemu se RADI
Teodora Radoičić, Foto: Damir Dervišagić

SVI DETALJI

SVI SE PITAJU KADA SE TEODORA RADOIČIĆ VRAĆA U ELITU: Bukilić jednom objavom ZAPALIO MREŽE, evo o čemu se RADI

Svi su se pitali šta se sa njom događa.

Objavljeno:

Nekadašnja rijaliti učesnica Teodora Radoičić, pre više od mesec dana je napustila Elitu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

Njen rijaliti partner, Nikola Bukilić, koji je diskvalifikovan, zbog agresivnog ponašanja, sačekao ju je van Elite i iznudio još jednu šansu, a sada uživaju u ljubavi, što redovno pokazuju na svojim društvenim mrežama.

Da li se Teodora Radojičić vraća u Elitu
Da li se Teodora Radojičić vraća u Elitufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav nakon rijalitija, oni su nedavno objavili fotografiju iz salona nameštaja, pa zagolicali maštu fanovima, koji su zaključili da par uskoro staje na ludi kamen.

Međutim, čini se da i dalje nisu zaboravili dešavanja iz rijalitija, pa je Bukilić tako objavio zajednički snimak iz Elite, dok su još odlično funkcionisali. On se podsetio na njihovo učešće i početak veze, a na pitanje da li će uskoro organizovati svadbu i izgovoriti sudbonosno "Da" i dalje nisu odgovorili.

Objava zbog koje svi misle da se Teodora vraća u Elitu
Objava zbog koje svi misle da se Teodora vraća u Elitufoto: Printscreen:instagram/nikolabukiloc

- Ups - napisao je Bukilić, uz snimak sa Teodorom iz Elite.

Ipak, kada je u pitanju njuen povratak u Belu kuću, za sada nema nikakvih informacija, ali se da zaključiti da od pomenutog, barem za sada, nema ništa.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.