OVO JE MAJKA MELINE DŽINOVIĆ: Njeni RODITELJI nisu PODRŽAVALI NJENU VEZU, a evo da li su kasnije PRIHVATILI ZETA
Melina i Haris Džinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

OVO JE MAJKA MELINE DŽINOVIĆ: Njeni RODITELJI nisu PODRŽAVALI NJENU VEZU, a evo da li su kasnije PRIHVATILI ZETA

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos

Objavljeno:

Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, međutim, razlika od tri decenije među njima, bila je problematična, kreatorkinim roditeljima, koji su bili izričito protiv njihove ljubavi.

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

Razvode se Haris i Melina Džinović
Razvode se Haris i Melina Džinovićfoto: Dragan Kadić

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu
Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedufoto: DRAGANA UDOVIČIĆ

— Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Majka i otac Meline Džinović odlično su se kasnije slagali sa zetom Harisom, a Sulejman i Elma Galić ćerki daju neverovatnu podršku u svemu.

Majka Meline Džinović aktivna je i na "Instagramu", a oni koji su imali prilike da je vide kažu da je ćerka od nje nasledila i lepotu i držanje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.