OVO O KRALJICI BAKŠIŠA SIGURNO NISTE ZNALI: Evo koliko je visoka FATALNA PLAVUŠA koju zatrpavaju NOVČANICAMA
Sara Reljić, Foto: ESPRESO

IZNENADIĆETE SE

OVO O KRALJICI BAKŠIŠA SIGURNO NISTE ZNALI: Evo koliko je visoka FATALNA PLAVUŠA koju zatrpavaju NOVČANICAMA

Otkrivamo vam i ovaj detalj.

Objavljeno: 17:01h

Sara Reljić je jedna od najtraženijih pevačica od pevačica mlađih generacija.

Zbog toga kakvu atmosferu pravi naročito na privatnim veseljima, gosti, tamo gde ona peva, nikada ne štede na bakšišu kada je ova pevačica u pitanju.

Mada, treba pomenuti i da je Reljićeva jednom prilikom otkrila da zapravo pevačima ne ostaje bakšiš koji dobijaju naročito na onim velikom romskim svadbama i proslavama, već da pevači unapred dogovore honorare za te nastupe.

1 / 7 Foto: ESPRESO

Sara osim što pravi odličnu atmosferu na nastupima, ona često dobija komplimente i na račun izgleda. Možda vam dosad nije bio poznat ovaj detalj, ali mi vam sada otkrivamo koliko je zapravo visoka ova pevačica.

Ova atraktivna pevačica je visoka 159 centimetara, pa se može zaključiti na osnovu visine da je Sara prava džepna Venera.

@darius.118 Sara Reljić čuva pare 😃💵💵🎶 @sara_reljic_official #sarareljic #pare #milion #bled #rose #balkantiktok #baksis ♬ original sound - Darius

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.