GAGA ANTONIJEVIĆ PRED SUDOM JE GOVORIO O DRAGANU BJELOGRLIĆU: Ovo su svi DETALJI današnjeg suđenja
Foto: M.M./ATAImages

pogledajte

GAGA ANTONIJEVIĆ PRED SUDOM JE GOVORIO O DRAGANU BJELOGRLIĆU: Ovo su svi DETALJI današnjeg suđenja

Zbog zdravstvenih problema, međutim, sada mu je bilo omogućeno da svoj iskaza da sedeći

Objavljeno: 15:25h

Svedočenje reditelja Predraga Antonijevića nastavljeno je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Gagu je prema optužnici 23. avgusta 2021. godine, tokom „Filmskih susreta" u jednom niškom hotelu navodno pretukao glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

Svedok, koji je istovremeno i oštećeni u ovom postupku danas se, posle više od dve godine, prvi put pojavio u sudnici. Ranije opravdanao je izostajao zbog poslovnih obaveza u inostranstvu.

Zbog zdravstvenih problema, međutim, sada mu je bilo omogućeno da svoj iskaza da sedeći.

 Predrag Antonijević
Predrag Antonijevićfoto: M.M./ATAImages

- Optuženi i ja nismo bili u komunikaciji nekoliko godina pre incidenta u Nišu. Nismo imali verbalne, ni fizičke sukobe, sve dok nije proradila pesnica - kazao je bio Antonijević, pa se potom i detaljnije dotakao sporne noći.

Dragan Bjelogrlić
Dragan Bjelogrlićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prišao mi je iznenada i pesnicom udario u predelu levog oka. Onda je nastavio da me vređa, psuje majku i „Daru" i preti da će me ubiti. Krenuo je prema čaši na stolu, ali sam uspeo da je sklonim, a onda sam mu se odupro nogom. Kolege koje su bile tu pokušale su da smire situaciju, da nas razdvoje, ali me je Bjelogrlić, opet udario. Dohvatili smo se, pali na pod i gušali... - objašnjavao je bio on, koji je onda incident prijavio policiji, te je bio i kod lekara gde su mu konstatovane povrede.

1 / 2 Foto: M.M./ATAImages

Optuženi Bjelogrlić, sa druge strane, pomno je pratio ovo izlaganje. Povremeno, odmahivao je glavom, negodujući. Inače, na prethodnom suđenju ponovio je bio svoju odbranu odranije, gde je priznao šta je uradio, tvrdeći da je bio provociran, vređan, pa da je zbog toga došlo do incidenta.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.