OVAJ NAPUCANI VISOKI DASA JE BIVŠI MUŽ MINE KOSTIĆ: Ovaj novi PRAVI PROBLEME, a sa starim je ŽIVELA OVAKO
Foto: Damir Dervišagić

MALO KO ZNA

OVAJ NAPUCANI VISOKI DASA JE BIVŠI MUŽ MINE KOSTIĆ: Ovaj novi PRAVI PROBLEME, a sa starim je ŽIVELA OVAKO

U braku su dobili ćerku

Objavljeno:

Pevač Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, bio je u braku sa pevačicom Minom Kostić, a iza sebe ima veliki broj hitova.

Igor je istakao kako je teško opstati na vrhu, kao i to da se on u jednom trenutku koristio svim sredstvima kako bi u tome uspeo dok nije shvati šta zaista želi da radi.

– Tada su rijaliti programi bili drugačiji, prvi put kada sam ušao ispao sam posle pet dana bukvalno sam ispao žrtveno jagnje i ništa tad nisam napravio. Posle par godina uđem u drugi rijaliti, izbacio sam pesmu „Dok izbrojiš do 2“ koja je bila skup projekat. Ja sam ušao u rijaliti jer se tad pevalo tamo, meni kao radnom pevaču donelo mi je posla, ali nisam otišao u nebesa – ispričao je Igor čiji trud nije bio dovoljno zapažen.

1 / 5 Foto: Espreso

– Imao sam posle prelepu baladu posle, spot na Maldivima, to niko nije video i tu sam polako shvatio da treba nešto da promenim – iskren je Igor Kostić, a nedavno smo pisali o prelepoj ćerki.

Podsetimo, Mina Kostić je bivšeg dečka Nikolu, koji je devetnaest godina mlađi od nje, prijavila zbog maltretiranja, ekskluzivno je saznao Kurir.

Ona je 17. januara u policiji podnela krivičnu prijavu protiv partnera s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, a u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena.

Bonus video:

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso / Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.