DRAMA U DOMU MINE KOSTIĆ! PEVAČICA PRIJAVILA BIVŠEG ZA UZNEMIRAVANJE: Slučaj završio u POLICIJI, evo šta se dešava
Mina Kostić sa bivšim momkom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŽRTVA NASILJA

DRAMA U DOMU MINE KOSTIĆ! PEVAČICA PRIJAVILA BIVŠEG ZA UZNEMIRAVANJE: Slučaj završio u POLICIJI, evo šta se dešava

Mina Kostić prijavila dečka zbog maltretiranja!

Objavljeno:

Pevačica Mina Kostić je bivšeg dečka Nikolu, koji je devetnaest godina mlađi od nje, prijavila zbog maltretiranja, ekskluzivno saznaje Kurir.

Ona je 17. januara u policiji podnela krivičnu prijavu protiv partnera s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, a u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva za Kurir su potvrdili da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako dalje saznaje Kurir iz pouzdanih izvora, muzičkoj zvezdi je bivši dečko slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa.

- Mina i Nikola su neko vreme imali skladnu vezu. Međutim, poslednjih meseci je prošla kroz pakao. Trpela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošle nedelje otišla u policiju i prijavila ga. Nije želela da trpi nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla da toleriše. Pokušala je da mu na lep način objasni da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji. Nije želela da trpi i ćuti, pa je otišla u MUP na Voždovcu i podnela prijavu - priča izvor.

S druge strane, Nikola je takođe saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Ovim povodom, Mina je rekla sledeće:

- Ja to ne želim da komentarišem - kratka je bila Mina.

Pevačica retko kada govori o emotivnom životu, ali s Nikolom se pojavila u javnosti i o njemu i ranije govorila.

- Ja sam digla ruke od ljubavi, bila sam jako razočarana. Svi nešto lažu, svi nešto... I onda se on pojavio s kucom u šumi, krenuli smo u priču, malo smo prošetali, popričali. Poslao mi je poruku preko Instagrama, ali nisam tada bila aktivna na mreži i odgovorila sam mu posle nekog vremena. Rekla sam u koje doba izlazim, čuli smo se, dala sam mu broj telefona, počeli smo da šetamo, bilo je jako prijatno. Imali smo puno zajedničkih tema i dan-danas je tako. Nekad se i sporečkamo, to je normalno - izjavila je ona pre nekoliko meseci za "Premijeru", pa dodala:

- Upoznao je Igora, on i ja smo radili u jednom klubu. Krenuo je i Nikola, prvo nije hteo, bilo mu je glupo. Ja kažem: "To će se svakako desiti." Upoznali su se, super se uklopili. On je svestan da ja s njim imam dete i da tu ne postoji ništa osim kontakta zbog ćerke.

Bonus video:

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso/Kurir/Ljiljana Stanišić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.