NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O NAJBOLNIJEM TRENUTKU: Kada joj je majka UMRLA popila je LEKOVE i otišla na NASTUP
Gordana Stojićević, Foto: Printscreen/Yotube/ Iz Profila Tv Grand

ispovest

NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O NAJBOLNIJEM TRENUTKU: Kada joj je majka UMRLA popila je LEKOVE i otišla na NASTUP

Gordana je uvek je bila profesionalac u svom poslu, pa čak i u najtežim trenucima

Objavljeno: 12:28h

Pevačica narodne muzike Gordana Stojićević iza sebe ima 30 godine karijere, koja se nikada nije zasnivala na skandalima i privatnom životu.

Ona je jedna od retkih koja nema mrlju u karijeri iako je počela da se bavi pevanjem kada je imala 15 godina. Goca se retko eksponira u medijima, te ne daje često izjave i ne gostuje po emisijama, ipak u jednoj svojoj ispovesti otvorila je dušu o svom životu.

Naime, ona je jednom prilikom ispričala da joj nije uvek bilo lako. Uvek je bila profesionalac u svom poslu, pa čak i u najtežim trenucima. Ono što nikada ne može da zaboravi jeste trenutak kada je pevala nekoliko dana nakon majčine smrti.

Gordana Stojićević je jedna od retkih koja nema mrlju u karijeri iako je počela da se bavi pevanjem kada je imala 15 godina
Gordana Stojićević je jedna od retkih koja nema mrlju u karijeri iako je počela da se bavi pevanjem kada je imala 15 godinafoto: Printscreen/Yotube/ Iz Profila Tv Grand

"Kada mi je majka umrla, nije prošlo ni 40 dana, imala sam zakazanu svadbu da pevam u Neresnici gde je moja majka provela najveći deo svog života. Tad sam se nakljukala sedativima, vozila do Neresnice i otpevala ljudima svadbu jer nisam mogla da ih izneverim, a kako je meni, to samo moja duša zna. Možda je to taj profesionalizam", rekla je pevačica Gordana Stojićević za Novu.

Ona se prisetila i smrti kolege Tineta Živkovića, koji je preminuo dok su bili na turneji.

Gordana Stojićević o najtežem trenutku u životu
Gordana Stojićević o najtežem trenutku u životufoto: Printscreen/Yotube/ Iz Profila Tv Grand

– Jedna od najneprijatnijih situacija u mom životu i mojoj karijeri je smrt čuvenog Tineta Živkovića. Bili smo na turneji po Švajcarskoj. Kada smo završili jedan od nastupa i vratili se u hotel, Tinetu je pozlilo, on je bio srčani bolesnik. Te noći mi je Tine izdahnuo na rukama, na sred turneje. Pokušala sam da mu pomognem veštačkim disanjem. On me je zvao u sred noći pred zoru, ja sam došla u njihovu sobu, a on je već bio na samrti. Hitna pomoć je došla, ali nažalost, nije mu bilo pomoći. Očigledno je bio čovek koji je želeo da svoj život ostavi na sceni, da do kraja bude aktivan, jer mu je to bio život. Takođe, jednom smo mogli glave da izgubimo, vraćajući se sa nastupa. Bili smo nad provalijom, gledali smo smrti u oči. Nažalost, mnogi pevači su ginuli kada su se vraćali sa nastupa. Šaban, Toše u jeku karijere, kvalitetniji ne može da bude, ostavi dečko život na putu, kao i Luis, kao i Srećko Jovović i mnogi… Naš posao je prepun najlepših, najopasnijih i najtužnijih trenutaka - ispričala je Goca.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.