DEČKO JOVANE JEREMIĆ IMA 2 SINA, A OVO MU JE SNAJKA: Zanosna Marija se ne odvaja od MUŽA, pogledajte ih SAMO
Foto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

ovo niste znali

DEČKO JOVANE JEREMIĆ IMA 2 SINA, A OVO MU JE SNAJKA: Zanosna Marija se ne odvaja od MUŽA, pogledajte ih SAMO

Ono što su mnogi primetili jeste da su oni jedna harmonična porodica

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Naime, Dragan ima dva sina Miloša i Mihajla, a stariji Miloš se nedavno oženio i gala svadbi prisustvovala je i voditeljka Jovana.

Miloš je oženio Mariju sa kojom je dugo godina u vezi i koja mu je podarila ćerku, a njihove zajedničke slike na Instagarmu sada svi komentarišu.

Dragan ima dva sina Miloša i Mihajla
Dragan ima dva sina Miloša i Mihajlafoto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

Ono što su mnogi primetili jeste da su oni jedna harmonična porodica i da se velika ljubav između Miloša i Marije oseti i preko zajedničkih fotografija, kojima je Milošev Instagram prepunjen.

Podsetimo, Jovana i Dragan pokazali su njegovu imperiju, te su gleadoci mogli da vide kako izgleda njegov poslovni prostor, a posebnu pažnju privukao je zid koji je pun nagrada, priznanja i medalja.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/ _STANKOVIC.MILOS_

Osim toga Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - rekla je Jovana u emisiji "Premijera vikend - specijal".

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/ Blic/ Dejana Nikolić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.