DECA BANETA VIDAKOVIĆA ŽIVE DALEKO OD SRBIJE, A EVO ČIME SE BAVE: Ćerka mu je PRAVA LEPOTICA, svi joj se DIVE
Bane Vidaković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

DECA BANETA VIDAKOVIĆA ŽIVE DALEKO OD SRBIJE, A EVO ČIME SE BAVE: Ćerka mu je PRAVA LEPOTICA, svi joj se DIVE

Ćerka našeg poznatog glumca Baneta Vidakovića je umetnica i živi u Holandiji

Objavljeno:

Naš poznati glumac Bane Vidaković nikada nije imao običaj da svoju intimnu suviše eskponira u medijima. Zato i mnogi ne znaju suviše o njegovoj porodici, kao i da on ima dvoje dece - sina i ćerku.

Još jedan razlog za to je i možda što mu oba deteta mu ne žive u Srbiji. Sin mu se zove Mateja, a ćerka Majda.

I sin i ćerka su mu u Holandiji, a po poslednjim izjavama i inoformacijama Mateja je živeo u Utrehtu, a Majda u Amsterdamu.

Oboje su u umetničkom svetu, ali ni jedno ni drugo se ne bave glumom. No, jasno je da su talenat ua umetnost nasledili od tate.

- Naravno da se kao i svaki roditelj susrećem sa problemom kako zaštititi decu od svih opasnosti koje vrebaju. To što sam ja svoju mladost proživeo divlje pomoglo je da sa njima imam vrlo otvoren i iskren odnos. Mislim da su dovoljno inteligentni i pametni i da su pregurali te krizne godine premda žive u jednoj veoma opasnoj zemlji, u Holandiji. Moj sin u Utrehtu studira scenario i muzičku produkciju - pričao je Bane svojevremeno za domaće medije, a prenosi Blic.

Ćerka poznatog glumca Majda je veoma lepa žena i bavi se fotografijom. Mnogi kažu da je sličnost sa tatom evidentna, a Bane kaže da im teško pada što im roditelji žive u dve različite zemlje.

- Moji klinci teško podnose što mama živi u jednoj zemlji, u Holandiji, a tata u drugoj pa su oni prilično rastrzani između "Den Haga" i Beograda. To je bilo u vreme kada je prošlo bombardovanje, a Milošević je još bio na vlasti. Bio je to opšti očaj i beznađe - seća se Vidaković tog teškog perioda.

Kako kaže, veoma je srećan što njegova deca znaju ko je njihov otac zaista.

- I ja sam veoma ponosan jer sam svojoj deci ispričao svoj život, i oni tačno znaju šta su glasine, a šta je istina o Banetu Vidakoviću. Oni znaju istinu o svom tati - izjavio je ranije glumac za "Blic ženu".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.