DOŠLA U BEOGRAD I POČELA DA PRODAJE INTIMU, A NEKADA JE BILA USPEŠNA TENISERKA: Vatrena CRNKA sada ZGRĆE LOVU
Foto: instagram.com/tammbojanic/printscreen

biografija

DOŠLA U BEOGRAD I POČELA DA PRODAJE INTIMU, A NEKADA JE BILA USPEŠNA TENISERKA: Vatrena CRNKA sada ZGRĆE LOVU

Malo ko zna koliko godina ima, kao i koja je njena prošlost

Objavljeno: 14:25h

Kao što smo već pisali, bivša teniserka, a sada poznata tiktokerka, Tamara Bojanić već duže zarađuje od objavljivanja eksplicitnih snimaka i fotografija na kontroverznoj aplikaciji "Only fans".

Ova zanosna crnka na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje golišave fotografije i snimke, a poznata je i kao neko ko na Tik Toku govori erotske viceve.

Miljenica muškog roda je nekada bila teniserka, a onda je shvatila, kako je i sama rekla, da se više zarađuje tako što se prodaje intima.

Biografija i godište Tamare Bojanić
Biografija i godište Tamare Bojanićfoto: Printscreen Instagram/tammbojanic

Tamara je imala odlične rezultate i u juniorskoj konkurenciji, dok je kao seniorka navodno bila i šampionka Crne Gore. Takođe, bila je oko 1000. mesta na WTA listi. Rođena je 1999. godine, kako piše na Internetu.

Jednom prilikom nam je Tamara otkrila koliko su njeni roditelji uložili u nju.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/tammbojanic

– Moji roditelji su uložili mnogo u moju karijeru, pre svega novca, ali i vremena, živaca energije itd. Što se para konkretno tiče moja karijera ih je kostala sigurno više od 200.000 evra, a inače oni su me podsećali na to koliko su svega uložili u moju karijeru još dok sam trenirala više kao neka vrsta motivacije i obaveze. Sada to i ne pominju više i oni su situirani i dobrostojeći tako da ne očekuju od mene da im išta vratim, ali ja se nadam da ću se kroz život njima odužiti na neki način za sve što su činili za mene - otkrila je Tamara za Espreso nedavno.

Ona je dosta uložila u svoj izgled.

Tamara je uradila silikonske grudi, stavila nove zube, a često posećuje kozmetičke salone kako bi održavala lepotu. Ono što je zanimljivo je da dosta novca daje na automobile, a njen pink Audi je prepoznatljiv po gradu.

Kako je i sama govorila, njen dečko nema ništa protiv njene profesije, te je on i snima i fotografiše u golišavim izdanjima.

Bonus video:

03:06

U ŠVEDSKOJ ALARMANTNO?! SRPKINJA DIREKTNO IZ GETEBORGA ZA KURIR: Prete odzimanjem državljanstva onima koji neće U RAT!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.