ESPRESO SAZNAJE! Naša bivša TENISERKA prodaje INTIMU na SAJTU ZA ODRASLE: Evo koliko su RODITELJI uložili u NJU
Tamara, Foto: Printscreen Instagram/tammbojanic

da li JE REALNO?

ESPRESO SAZNAJE! Naša bivša TENISERKA prodaje INTIMU na SAJTU ZA ODRASLE: Evo koliko su RODITELJI uložili u NJU

Bivša teniserka sada prodaje intimne fotografije na jednom sajtu za odrasle, a nekada je ovako živela.

Objavljeno: 21:44h

Bivša teniserka Tamara Bojanić već duže zarađuje od objavljivanja eksplicitnih snimaka i fotografija na kontroverznoj aplikaciji "Only fans".

Bojanićeva je nekada bila velika nada "belog sporta", ali je pre nekoliko godina ostavila reket i odlučila da na drugi način zarađuje novac.

Nas je zanimalo koliko su Tamarini roditelji uložili u njene treninge i u opremu za tenis i da li joj možda sada zameraju zbog toga što su sada sva ta ulaganja zapravo bačen novac, jer se ova atraktivna dama odlučila za drugačije poslovne izazove.

– Moji roditelji su uložili mnogo u moju karijeru, pre svega novca, ali i vremena, živaca energije itd. Što se para konkretno tiče moja karijera ih je kostala sigurno više od 200.000 evra, a inače oni su me podsećali na to koliko su svega uložili u moju karijeru još dok sam trenirala više kao neka vrsta motivacije i obaveze. Sada to i ne pominju više i oni su situirani i dobrostojeći tako da ne očekuju od mene da im išta vratim, ali ja se nadam da ću se kroz život njima odužiti na neki način za sve što su činili za mene - otkrila je Tamara za Espreso.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.