MUŠKARCI ODLEPE NA NJEN POMEN, KAD SE SKINE RASTURI OBLINAMA TLO POD NOGAMA: Voditeljka Pinka PONOVO izdominirala
Ana Radulović, Foto: Instagram printscreen/ana.radulovic

čista provokacija!

MUŠKARCI ODLEPE NA NJEN POMEN, KAD SE SKINE RASTURI OBLINAMA TLO POD NOGAMA: Voditeljka Pinka PONOVO izdominirala

Lepa Ana ponovo osvojila zgodnim telom

Objavljeno: 15:26h

Voditeljka Pink televizije, Ana Radulović, vrlo je aktivna na svom Instagram nalogu gde redovno iznenađuje pratioce svojim vrućim izdanjima.

Naime, sve popularnija Ana, postala je prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svom stasu.

Ovoga puta, iako je temperatura u minisu, obukla je kratku crvenu haljinu koja savršeno ističe njenu vitku figuru. Grudi, kao i po običaju, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. A visoke potpetice zapečatile su celu kombinaciju:

Još vrelih izdanja atraktivne voditeljke pogledajte u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/ana.radulovic

Podsetimo, Radulovićeva je nedavno govorila za Espreso i tom prilikom napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere.

- Neće biti potrebe ništa da zaboravljam jer mi se toliko lepih stvari desilo u 2023. godini, da mogu samo da poželim da mi se takva godina ponovi. Pamtiću svakako po detetovom polasku u školu, mom rođendanu, napretku u poslu i ostvarenju nekih svojih želja - rekla je Ana, a onda otkrila da li njena porodica ima neki specifičan običaj kada su praznici u pitanju:

- Mislim da kao i u svakoj porodicu sa decom, običaj pisanja pisma deda mrazu i naravno ostvarivanje istih. Što se mene konkretno tiče, pred zimu obavezno moram da promenim nešto u stanu i to mi je tradicija jer uživam da praznike i zimu provodim u kući.

Kada je reč o najlepšoj uspomeni iz detinjstva, Radulovićeva kaže da su sve bile lepe, kao i da ne može ni jednu posebno da izvoji.

Veliki uspeh traži velike žrtve, ali se Ana nije preterano odricala
Veliki uspeh traži velike žrtve, ali se Ana nije preterano odricalafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nemam nijednu novu godinu tj. Doček posebno da izdvojim, hvala Bogu svaki je bio lep i u detinjstvu i sada - rekla za Ana za Espreso.

Upitali smo tada Anu i kako balansira između obaveza i prazničkih aktivnosti.

- Sve se stiže, sreća moje vreme kada radim je kasno noću tako da imam ceo dan za uživanje - rekla nam je Ana, a onda otkrila kako se nosi stresom i pritiskom koji često prate prazničku sezonu:

- Vraćam se na odgovor od malo pre, moje opuštanje je baš to da sebi napravim ugođaj u prostoru gde sam najviše vremena, i provođenje vremena isključivo sa osobama koje nas ne opterećuju. Eto dobitne kombinacije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.