ANA RADULOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA ESPRESO! Novu godinu NEĆE PROSLAVITI sa MUŽEM, a evo čega je morala da se ODREKNE
Ana Radulović, Foto: Espreso ilustracija, Antonio Ahel/ATAImages

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

ANA RADULOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA ESPRESO! Novu godinu NEĆE PROSLAVITI sa MUŽEM, a evo čega je morala da se ODREKNE

Ona je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere.

Objavljeno: 20:15h
Ivana Radivojević

Šarmantna Ana Radulović postala je glavna voditeljka rijalitija "Zadruga 7 Elita" nakon odlaska Dušice Jakovljević sa Pink televizije.

Ona je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrtvuje" zarad uspeha i karijere.

Na samom početku razgovora, upitali smo Anu šta je to s početkom ove godine želi da zaboravi, a šta je ono po čemu će pamtiti ovu godinu.

- Neće biti potrebe ništa da zaboravljam jer mi se toliko lepih stvari desilo u 2023. godini, da mogu samo da poželim da mi se takva godina ponovi. Pamtiću svakako po detetovom polasku u školu, mom rođendanu, napretku u poslu i ostvarenju nekih svojih želja - rekla je Ana, a onda otkrila da li njena porodica ima neki specifičan običaj kada su praznici u pitanju:

- Mislim da kao i u svakoj porodicu sa decom, običaj pisanja pisma deda mrazu i naravno ostvarivanje istih. Što se mene konkretno tiče, pred zimu obavezno moram da promenim nešto u stanu i to mi je tradicija jer uživam da praznike i zimu provodim u kući.

Kada je reč o najlepšoj uspomeni iz detinjstva, Radulovićeva kaže da su sve bile lepe, kao i da ne može ni jednu posebno da izvoji.

- Nemam nijednu novu godinu tj. Doček posebno da izdvojim, hvala Bogu svaki je bio lep i u detinjstvu i sada - rekla za Ana za Espreso.

Upitali smo Anu i kako balansira između obaveza i prazničkih aktivnosti.

- Sve se stiže, sreća moje vreme kada radim je kasno noću tako da imam ceo dan za uživanje - rekla nam je Ana, a onda otkrila kako se nosi stresom i pritiskom koji često prate prazničku sezonu:

- Vraćam se na odgovor od malo pre, moje opuštanje je baš to da sebi napravim ugođaj u prostoru gde sam najviše vremena, i provođenje vremena isključivo sa osobama koje nas ne opterećuju. Eto dobitne kombinacije.

Veliki uspeh traži velike žrtve, ali se Ana nije preterano odricala. - Nisam se odrekla ali ono sto mi je možda nekad teško palo je ne razumevanje ljudi od kojih bih možda trebalo da imam najveću podršku, pa mi je to možda nekada pravilo otežavajući put, i najbitnije mi je bilo što se nisam odrekla svojih želja, svoje sreže i sebe - rekla je Ana, a onda nam otkrila da ona i njen suprug Mirče Radulović neće zajedno proslaviti Novu godinu, jer on nastupa van Srbije.

Za sam kraja Ana je imala poruku za sve čitaoce Espreso portala.

- Želja mi je da mi godina bude kao sto je bila 2023., sve preko biće blagoslov. Čitaocima kao i zaposlenima da budu zdravi, srećni, nasmejani, da ne odustaju da iz godine u godinu ostvaruju svoje želje. Neka ova bude svakom najlepša do sada, a svaka sledeća još lepša.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.