MINA SOVTIĆ OBJAVILA PRVU FOTKU NASLEDNICE: Evo kako izgleda UNUKA Anice Dobre, ovaj momenat će vas RAZNEŽITI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

MINA SOVTIĆ OBJAVILA PRVU FOTKU NASLEDNICE: Evo kako izgleda UNUKA Anice Dobre, ovaj momenat će vas RAZNEŽITI

Unuku slavne glumice do sad nismo imali priliku da vidimo, a Lunina ponosna mama sada je napravila izuzetak kako bi podelila simpatičan trenutak

Objavljeno:

Glumica Mina Sovtić prošle godine postala je majka prvi put, kada je u martu donela na svet ćerku.

Njen suprug Luka Nikolić, Minim dugogodišnji partner i arhitekta, postali su ponosni mama i tata male Lune, koja je ulepšala njihov život, a glumica je nedavno za Elle pričala o svojoj novoj životnoj ulozi.

Kroz Lunu žive svi članovi moje porodice i zanimljivo mi je kako je svako od nas unikatna kombinacija gena. Sada imam osećaj da je ona oduvek bila tu – rekla je Mina, inače ćerka čuvene glumice Anice Dobre.

Anica Dobra sa ćerkom Minom Sovtić
Anica Dobra sa ćerkom Minom Sovtićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ona do sada nije objavljivala fotografije svoje ćerke, a sada je napravila izuzetak kako bi podelila vrlo simpatičan trenutak iz svog doma. Glumica je, naime, pokazala kako Luna oduševljeno posmatra akrobacije njihove kućne ljubimice, dok je mačka stajala na šporetu na zadnjim nogama.

Mina je, inače, ispričala da je nakon porođaja shvatila da žene u njenom poslu manje rade nakon što dobiju dete, ali ona ne gleda ovu promenjenu situaciju u svom životu kao hendikep i uzda se u dobru organizaciju.

Ja sam toliko želela da imam decu, tj. dete, da pre toga nisam razmišljala da li je to hendikep ili ne, iako su mi starije koleginice to govorile, a nažalost su u pravu. S druge strane, ne vidim da glumac koji je postao otac manje radi. Razumem da neke žene doje, dete je malo, ali opet je sve izvodljivo sa dobrom organizacijom – rekla je Mina nedavno za Elle, pa je dodala:

Ne mislim da treba da bude hendikep, ali isto tako se trenutno ne trudim suviše da dokazujem bilo kome šta sve žene mogu, nego uživam sa bebom. Porodica je uvek moj prioritet, ali svakako treba podržati majke poslovno i ne gledati na bebu kao na problem.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Tamara Sorak Ranković/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.