BUCKU JE CELA ZEMLJA ZAVOLELA, A ONA JE DANAS PRAVA BOMBA: Evo kako IZGLEDA i čime se bavi sada, bićete IZNENAĐENI
Bucka, Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

DA LI STE ZNALI?

BUCKU JE CELA ZEMLJA ZAVOLELA, A ONA JE DANAS PRAVA BOMBA: Evo kako IZGLEDA i čime se bavi sada, bićete IZNENAĐENI

Ona se nedavno pojavila u medijima i otkrila da ima iskustva u različitim sferama života

Objavljeno: 08:04h

Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, 2015. godine takmičila u "Zvezdama Granda" , i tada je pokupila simpatije ljudi.

Međutim, ona je kasnije uspela da skine 40 kilograma. Kako priča, tokom takmičenja imala je čak 147 kilograma i tada je rešila da uzme stvar u svoje ruke.

- Punih osam godina sam na dijeti, skinula sam 40 kilograma, pa sada imam 107 kilograma, ali želim još da mršavim. Najteže mi je palo to što nisam smela da pijem kafu u velikim količinama, ali i da jedem brzu hranu i slatkiše. Potpuno sam izbacila mesne prerađevine poput pašteta, mesnih narezaka, kobasica, viršli i pekarskih proizvoda. Testo pogotovo izbegavam jer imam insulinsku rezistenciju, pa hleb ne bih smela nikada da jedem - kaže Bucka, koja priznaje da je imala i problem sa zdravljem sve dok od nutricioniste nije dobila jelovnik.

- Posle brojnih dijeta koje sam probala, a koje su loše uticale na moj organizam, završila sam u domu zdravlja jer sam napravila problem sa hormonima. Tada mi je nutricionista dao jelovnik pravilne ishrane, zahvaljujući kojoj su se, uz treninge, pokazali spori, ali dugoročni rezultati. Konačno sam srećna što više ne moram da šijem garderobu, već mogu da nosim XL veličinu. Ranije nisam mogla da uđem ni u najveće haljine, majice ili pantalone.

Slađana se nedavno pojavila u medijima i otkrila da ima iskustva u različitim sferama života.

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo, ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bih stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao: "Ej, nastavnice".

- Što se drugog zanimanja tiče, ja sam frizer i 2002. godine sam završila školu za negu lepote, a 2017. godine specijalizaciju za ženskog frizera. Ja sam tako skupljač diploma. Upišem nešto, da se uči nešto. Ja to radim jer imam puno energije i ako nešto ne radim, meni će mozak da zakržlja. Dakle, ja sam dugi niz godina u tom poslu i radim. Imam svoj salončić i preduzetnica sam - otkrila je ona.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.