ŠUŠKA SE DA JE KARLEUŠA DOBILA ULOGU U SERIJI: U sve umešan ovaj POPULARNI MUŠKARAC, on je imao da PORUČI samo ovo
Jelena Karleuša, Foto: Tamara Trajković

ZANIMLJIVO

ŠUŠKA SE DA JE KARLEUŠA DOBILA ULOGU U SERIJI: U sve umešan ovaj POPULARNI MUŠKARAC, on je imao da PORUČI samo ovo

Pevačica je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj hit seriji, a detalji se drže u strogoj tajnosti, kako pišu mediji

Objavljeno:

Jelena Karleuša je muzička zvezda već tri decenije, a u 2024. godini će se po prvi put oprobati i u glumačkim vodama!

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, pevačica je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj hit seriji, a detalji se drže u strogoj tajnosti, a detalji se drže u strogoj tajnosti.

Sve je dogovoreno još pre nekoliko meseci, a iako još nisu poznati svi detalji, kako za sada stvari stoje, snimanje će početi najverovatnije na proleće. U pitanju je ozbiljna produkcija, koja će parirati onim svetskim, a emitovanje se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine. Inače, na društvenim mrežama se u poslednjih nekoliko dana pojavila informacija da je u pitanju serija Lazara Ristovskog, a da je ovo vrlo izvesno, svedoči i činjenica da je Karleuša već duže vreme u prijateljskim odnosima sa Ristovskim. I sama Jelena je pre nekoliko dana ispod jednog video snimka na svom Instagramu tagovala glumca, te mu je poručila sledeće:

- Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena - napisala je pevačica.

Ristovski nije ni potvrdio ni demantovao ovu informaciju, već je kratko poručio:

- No comment - napisao je glumac u poruci, dok se Karleušini saradnici nisu javljali na pozive.

Podsetimo, priče o Jeleninoj i Lazarevoj saradnji datiraju još iz 2022. godine, kada ih je naš paparaco uslikao tokom razgovora u restoranu jednog elitnog novobeogradskog hotela. Oni su tada bili veoma raspoloženi, a s njima je bila i pevačicina najbolja drugarica Jovana.

Jelena Karleuša, Lazar Ristovski
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Njihov tadašnji susret Lazar je prokomentarisao ovako:

- Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti - poručio nam je tad čuveni glumac.

Jelena Karleuša, Lazar Ristovski
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Tada su upućeni u estradna dešavanja rekli da će njih dvoje ostvariti saradnju, ali se nije znalo tačno o čemu se radi. Neki su govorili da je u pitanju dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, a da će Ristovski biti reditelj tog projetka. Ipak, od toga izgleda nema ništa jer, kako su tada pričali izvori bliski Jeleni, dokumentarac je bio planiran za leto, odnosno da prati objavljivanje njenih albuma "Alfa" i "Omega".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.