BILA JE NAJJAČA MAČKA U JUGI, U NJU JE CELA ZEMLJA BILA ZALJUBLJENA: Najveća ZAVODNICA danas puni 67 GODINA
Pevačica, Foto: Print Screen Youtube/Vesna Zmijanac

ZANIMLJIVO

BILA JE NAJJAČA MAČKA U JUGI, U NJU JE CELA ZEMLJA BILA ZALJUBLJENA: Najveća ZAVODNICA danas puni 67 GODINA

Iza sebe ima višedecenijsku karijeru

Objavljeno:

Na današnji dan 1957. godine rođena je Vesna Zmijanac jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šoubiznis u domenu javnog nastupa.

Osim pevačke karijere, pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova – „Sok od šljiva“, „Kamiondžije 2“, „Kamiondžije opet voze“.

Iz braka s bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je kćerku Nikoliju, koja je po ugledu na majku započela svoju pevačku karijeru.

Pojavljivala se u rijalitijima Survivor Srbija 2010. godine, zajedno sa svojom kćerkom, i Farma 2016, koji je svojevoljno napustila nakon što je saznala da je Nikolija trudna, a zatim bila diskvalifikovana.

Karijeru je započela 1979. godine singlom “Ti nisi čovek koji zna da voli”, posle kog je usledilo još nekoliko singlova i prvi album 1982. godine. Iste godine se pojavljuje u filmu "Sok od šljiva" i skreće veliku pažnju na sebe. Godine 1985. snima svoj veliki hit "Nevera moja".

Danas je Vesna ponosna baka koja vreme provodi na svom imanju na Bukulji gde je redovno posećuje ćerka Nikolija sa svojom decom koju je dobila u braku sa poznatim reperom Reljom Popovićem.

Bonus video:

01:28

Dino i Vesna zapevali zajedno u Areni

(Espreso/Republika/M.G/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.