STARA FOTKA TANASIJA UZUNOVIĆA DOKAZ JE DA JE BIO NAJVEĆI ŠMEKER MEĐU GLUMCIMA: Evo ko mu je 1967. PRAVIO DRUŠTVO
Tanasije Uzunović, Foto: Marina Lopičić

mladost

STARA FOTKA TANASIJA UZUNOVIĆA DOKAZ JE DA JE BIO NAJVEĆI ŠMEKER MEĐU GLUMCIMA: Evo ko mu je 1967. PRAVIO DRUŠTVO

Znate li kako je srpski glumac Tanasije Uzunović izgledao pre gotovo 40 godina?

Objavljeno:

Čuveni srpski glumac Tanasije Uzunović preminuo je početkom 2023. godine, što je bio veliki gubitak za domaću glumačku scenu.

On je tokom svoje karijere ostvario veliki broj različitih uloga na filmu i u pozorištu, ali ga publika najskorije i najbolje pamti po seriji "Moj rođak sa sela", gde je tumačio lik Rajka Maleševića.

Imao je ulogu u jednom od nastavka Južnog vetra, a dobitnik je i Sterijine nagrade i Oktobarske nagrade grada Beograda. Tokom života se ženio tri puta i ima ćerku Sofiju, a sam je govorio da se za potomstvo borio do pedesetih godina.

Jedan incident obeležio je karijeru ovog glumca, a u pitanju je sukob s Ivanom Bekjarevim, koji je 2011. godine prerastao u fizički nasrtaj. Naime, dvojica glumaca su se fizički obračunali posle predstave "Karolina Nojber" u Nardnom pozorištu, kada je napravljen koktel za glumce.

Tada se saznalo da su glumci u lošim odnosima nekoliko godina i obojica su imali su drugačije viđenje incidenta, a jasno je da ni jedan ni drugi nemaju lepo mišljenje o ovom drugom kolegi.

No, kako su obojica preminuli u međuvremenu, sve te stvari ostaju kao trag uspomene u prošlosti. Ipak, iako je Tanasije jednom prilikom izjavio da njihov sukob datira od 1998. godine, oni se znaju mnogo duže.

Jedna stara fotografija iz 1967. godine prikazuje ih zajedno na fotografiji, uz opis da je u pitanju Klasa Fakulteta dramskih umetnosti. Tanasije se nalazi u gornjem levom uglu, a u komentarima mnogi pišu da je zaista bio prelep mladić, od tadašnjih 25 godina. Tu su i Ceca Bojković, Josif Tatić, Branko Cvejić...

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.