"KAD SU ONI SREĆNI I JA SAM" Biljana Dragojević za Espreso: Progovorila o PORODIČNIM ODNOSIMA, pa spomenula SNAJKE
Biljana Dragojević, Foto: NENAD KOSTIĆ

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

"KAD SU ONI SREĆNI I JA SAM" Biljana Dragojević za Espreso: Progovorila o PORODIČNIM ODNOSIMA, pa spomenula SNAJKE

Biljana je sumirala ovu godinu, pa otkrila kako će provesti novogodišnje praznike

Objavljeno: 14:36h
Ivana Radivojević

Majka Dejana i Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, ne krije koliko je srećna što joj sinovi uživaju u ljubavi sa lepšim polovinama, kao i zbog toga što je porodica nakon nekoliko godina ponovo na okupu.

Ona je za naš portal sumirala svoju 2023. godinu, te na otkrila po čemu će je pamtiti.

- Ne znam da li je bilo nečeg ružnog u ovoj godini, a ako jeste, već je zaboravljeno. Pamtiću 2023. po svadbi svoje ćerke, jer je bilo kao u bajci – prelepo i jako veselo - rekla nam je Bijana, a onda otkrila omiljeni novogodišnji običaj koji je vezan za porodicu Dragojević.

- Novogodišnji običaj iz detinjstva je svakako momenat kada stigne famozni Deda Mraz, kojeg mi kao deca nismo videli u kući, ali je ostavljao poklone koje smo doživljavali kao nešto najlepše. Ti novogodišnji dani bili su uvek najlepši i najveseliji.

Biljana ne krije kolilo je srećna što je Dejan ponovo sa svojom porodicom, te da im njegov povratak u rodnu kuću mnogo znači.

- Znači nam što je Dejan ponovo u kući kojoj pripada, gde je rođen i odrastao, i gde su njegovi koreni. Rođen je u srcu Vojvodine, u najlepšem gradu Novom Sadu, odrastao u Veterniku, i to se neće i ne može promeniti nikada. Ovde pripada, tu smo mi svi, njegova porodica, i on je kao neka puzla koja se izgubila – na kraju se nađe i stavi tamo gde pripada - rekla je ona Biljana, a onda nam prokomentarisala svoje snajke i otkrila da li će možda zajedno proslaviti Novu godinu.

- Novu godinu će Dejan i Jovana slaviti sa svojim društvom, a mi "matori" sa svojim. David i Dejan imaju zaista predobre i prelepe devojke, srećni su, a kada su oni srećni, srećna sam i ja – mi mame to najbolje osetimo.

Za sam kraja Biljana je imala poruku za sve čitaoce Espreso portala.

- Čitaocima portala Espreso želim srećnu 2024. godinu, dobro zdravlje, bez stresa, i ne skidajte se sa portala Espresa.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.