BILJANA DRAGOJEVIĆ DALA SUD O SNAJKAMA: Otkrila da li je SADA ZADOVOLJNA, evo šta ZAISTA misli o NJIMA
David Dragojević, Foto: M. M./ATAImages

IZNENADIĆETE SE

BILJANA DRAGOJEVIĆ DALA SUD O SNAJKAMA: Otkrila da li je SADA ZADOVOLJNA, evo šta ZAISTA misli o NJIMA

Napokon su oba njena sina uplovila u mirnu ljubavnu luku, te je i mama Biljana postigla svoj mir, jer je napokon zadovoljna odabirom svojih mezimaca.

Objavljeno:

Dejan i David Dragojević končano su pronašli devojke po svojoj, a naročito po meri njihove majke Biljane Dragojević. Naime, nakon Dalile iAleksandre Subotić sa kojima nije imala zajednički jezik, Bilja nove snajke prosto obožava i više ne skida osmeh sa lica.

Bivši rijaliti učesnici fotografisali su se sa lepšim polovinama Jovanom i Tamarom i mamom koja je posle svega što su prošli, srećna i spokojna. Da joj snajke odgovaraju vidi se po njenom osmehu, a i braća se odlično slažu što do pre nekoliko godina niko nije mogao ni da sanja.

Dejan je nedavno pričao o svojoj devojci Jovani i njhovim planovima.

Biljana Dragojević konačno zadovoljna snajkama
Biljana Dragojević konačno zadovoljna snajkamafoto: Printscreen Zadruga

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene, a sada je pokrenula i svoj biznis - izjasnio se pobednik rijalitija "Zadruga 5".

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom
Dejan Dragojević sa devojkom Jovanomfoto: prentscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Sa druge strane i David je srećan i spokojan. Oni trenutno žive u Veterniku, a majka Biljana mnogo je suza prolila dok se situacija nije sredila.

David Dragojević sa devojkom Tamarom
David Dragojević sa devojkom Tamaromfoto: Printskrin: Instagram/david__dragojevic

Podsetimo, Dejan je sa porodicom mesecima bio na ratnoj nozi. Problemi su počeli u rijalitiju "Parovi" gde su bili sa svojim tadašnjim devojkama Aleksandrom Subotić i Dalilom Mujić. Braća su se posvađala na krv i nož, a majka je zbog toga najviše patila. Situacija se smirila kada se Dejan razveo od Dalile. Malo po malo, porodični odnosi su se regulisali, a pronašli su i nove ljubavi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.