ZAŠTO JE ĆERKA SLAVICE I BODE NINKOVIĆA RANO OTIŠLA OD KUĆE? Navikli su DA JE NEMA, posle toliko godina SE SAZNALO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

ZAŠTO JE ĆERKA SLAVICE I BODE NINKOVIĆA RANO OTIŠLA OD KUĆE? Navikli su DA JE NEMA, posle toliko godina SE SAZNALO

Ćerke se nisu opredelile za glumu, a sada se zna i u kakvom su odnosu

Objavljeno: 14:17h

Slobodan Boda Ninković otkrio je jednom prilikom da mu je porodica uvek bila oslonac i vetar u leđa, budući da važi za jednog od najbioljih glumaca u Srbiji.

- Mislim da je porodica užasno bitna, a ja mogu da pričam iz vizure mog zanimanja, moje zanimanje je posebno - započeo je Boda svoju životnu priču...

Ninkovićeve ćerke se nisu opredelile za glumu. Starija, Anja je završila produkciju, a mlađa Nađa je uspešna sportistkinja, koja je odavno otišla za svojom karijerom.

Ovako je glumac pre par godina govorio o njima:

Ninkovićeve ćerke se nisu opredelile za glumu
Ninkovićeve ćerke se nisu opredelile za glumufoto: Dragana Udovičić

- Nađa je uspešna u odbojci, sada je u Brazilu, u Sao Paulu. Jednom su uzeli Kup Brazila, što je veliki uspeh. Pre toga je bila pet godina u Cirihu. Ona je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram da priznam da je jako mlada otišla, sa nepunih 20 godina. Imao sam jedan stav i pre toga. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže, čovek može brže da sazri i da se spremi za izazove koje život nosi. Koliko god da to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život je sveden na sekvence. To je jedino što joj fali, a mi smo se već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje - rekao je Boda svojevremeno, pa dodao:

Nađa je uspešna sportistkinja
Nađa je uspešna sportistkinjafoto: Print Screen Youtube/FIVB Volleyball

- Starija je završila produkciju. Slovenci snimaju kod nas, pa ona radi na toj seriji.

Kao otac dve odrasle ćerke, Boda zna da uživa u društvu mladih naraštaja, spreman je uvek da pomogne, prvenstveno otvorenim razgovorom, koji smatra ključem uspešnog roditeljstva. 2019. godine je otvoreno pričao o tome.

Boda zna da uživa u društvu mladih naraštaja
Boda zna da uživa u društvu mladih naraštajafoto: Printscreen / Youtube/N1

- Ne popuštam mladima i ne povlađujem im, već vrlo otvoreno razgovaram s njima bilo da su to moja deca ili mladi glumci. Smatram da mladi moraju da dobiju neuporedivo veću šansu, da rade, usavršavaju se i stignu do maksimuma jer jedino njihova energija može da pomogne da pozorište ide dalje. Ništa drugo nije ključ uspeha i trajanja. Na mlađima svet ostaje - istakao je tada Ninković, koji je ponosan na svoje naslednice.

- Jedna ćerka živi u inostranstvu, a trenutno je u Beogradu na odmoru, a druga ovde živi. One su već svoji ljudi jer će starija 30 godina da napuni, a mlađa 28. Uvek smo imali otvoren odnos bez tabu tema i kako smo nekad razgovarali tako i danas. Sve je odlično u našem odnosu koji je od njihovih malih nogu isti. Viđamo se često koliko god nam obaveze dozvoljavaju - zaključio je tada.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVAKO JE BODA GOVORIO O SUPRUZI SLAVICI

Bila je 82. godina kada sam prvi put video Slavicu, a potom se i upoznao s njom. Od tada, tačnije od 11. septembra 1982. godine, mi smo zajedno, zabeležio je Slobodan Boda Ninković u knjizi „Boda – slušaj, sine, ove velike reči“, kako je u rodnom Smederevu upoznao ženu svog života.

Bonus video:

01:50

BODA NINKOVIC OTKRIO KAKO JE NAŠAO PARE DA SNIMI ROK ALBUM

(Espreso / Blic / V.M. / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.