DA LI JE OVO MOGUĆE? ĆERKA BODE NINKOVIĆA JE NAŠA ZLATNA DEVOJKA: Niste ni SANJALI da je baš o NJOJ REČ
Boda, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

USPEŠNA I MLADA

DA LI JE OVO MOGUĆE? ĆERKA BODE NINKOVIĆA JE NAŠA ZLATNA DEVOJKA: Niste ni SANJALI da je baš o NJOJ REČ

Boda je suprugu Slavicu upoznao u pozorištu, a sa njom ima dve predivne ćerke.

Objavljeno:

Svoj privatni život krije kao zmija noge te njegova privatnost nikada nije bila glavna tema medija. Slobodan Boda Ninković ostvario je veliki broj uloga, a kako i sam navodi porodica mu je uvek bila na prvom mestu.

Suprugu Slavicu je upoznao u pozorištu, a sa njom ima dve predivne ćerke.

Mlađa ćerka je naša poznata odbojkašica. Veliki uspeh njegove mlađe ćerke, odbojkašice Nađe Ninković, nikako ne smemo da ne spomenemo budući da je za Srbiju donosila zlatne medalje.

Slobodan Boda Ninković
foto: Dragan Kadić

"Imamo dve ćerke. Nađa je nekadašnja reprezentativka Srbije u odbojci i igra u Rumuniji, čak je i kapiten tima. Starija Anja se bavi pozorišnom produkcijom i radili smo zajedno seriju "Radio Mileva". Doživeo sam to da mi ćerka bude šef. Dođem na snimanje, a ona mi kaže: "Danas, tata, radiš to, to i to." Ona je opasna kao asistent reditelja. Meni je drago da voli svoj posao, pa čak ume i da preteruje. Vidim da je svi meni hvale. Ne znam što meni?! Treba njoj to da kažu", govorio je Boda za svoje ćerke nedavno za Kurir:

Slobodan Boda Ninković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

"Čudno je kad dođem na set, gledam Anju, odrasla, ozbiljna osoba, a kao da su juče stigle u naš život, i ona i Nađa. A Anja sad stroga. Asistenta reditelja moraš da slušaš. Dođe i kaže, ajde, moraš da radiš to i to. Kao mala, ona je slušala mene, sad moram ja nju. Doživeo sam da mi ćerka bude šef, što ume da bude i čudno, zar ne? A pamtim, naravno, obe su se rodile noću. Anja se rodila u četiri ujutro, a Nađa je stigla pola sata kasnije. Bila je panika oko njenog dolaska na svet. Kao da je rešila da se sve brzo završi. Jedva smo supruga i ja stigli do porodilišta. Umalo da budem i babica. Lekar me je pitao da ostanem na porođaju, ja nisam stigao ni da se okrenem, a ona je posle deset minuta zaplakala."

Kako je tada istakao, porodica mu je uvek bila na prvom mestu.

Nađa Ninković je poznata odbojkašica
Nađa Ninković je poznata odbojkašicafoto: Print Screen Youtube/FIVB Volleyball

"Stalno to ističem, porodica mi je na prvom mestu. Da bi čovek imao neku svoju stabilnost mora da bude izuzetno dobro organizovan u kući i onda može na pravi način da se posveti svom poslu. Lepa su i sva priznanja i uloge, ali dve ćerke su moje najveće nagrade. Možda bih drugačije pričao da sam imao i sina, ali ništa ne bih menjao. Obe su sada ekonomski nezavisne, žive svoje živote i uživamo kada dođu kod nas."

Bonus video:

01:50

BODA NINKOVIC OTKRIO KAKO JE NAŠAO PARE DA SNIMI ROK ALBUM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.