FILM „TEŠKA GODINA“ U BIOSKOPIMA OD 4. JANUARA
Foto: MegaComFilm

NE PROPUSTITE!

FILM „TEŠKA GODINA“ U BIOSKOPIMA OD 4. JANUARA

Od četvrtka, 4. januara ostvarenje "Teška godina" (A Difficult Year) poznatog rediteljskog dvojca Erika Toledana i Olivija Nakača naći će se na repertoaru domaćih bioskopa

Objavljeno: 13:51h

Od tvorca popularnog ostavrenja „Nedodirljivi“ koje je svojom komičnom, biografskom i emotivnom pričom 2011. godine podstaklo veliko interesovanje gledalaca sada stiže još jedan socijalno angažovani naslov koji takođe balansira između komedije i drame.

Priča prati Alberta i Bruna koji su u dugovima do guše i obraćaju se socijalnom radniku kako bi im pomogao da se izbore sa svojim životima. Na jednoj od grupnih sesija nailaze na mladog aktivistu koji ih poziva da mu se pridruže.

Film 'Teška godina' uskoro u bioskopima
Film "Teška godina" uskoro u bioskopimafoto: MegaComFilm

Privučeni više besplatnim pivom i čipsom nego borbom protiv konzumerizma i odbrane životne sredine njih dvojica pristupaju pokretu bez mnogo ubeđenja i počinju da osećaju dobru priliku.

Isti reditelji snimili su i pre nekoliko godina naslov "Neobični" (The Specials) sa Vensanom Kaselom u glavnoj baveći se, kao i uvek, stvarnim događajima, životnim temama i pričama o socijalno ugroženim grupama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.