KO JE ZAPRAVO NOVI DEČKO VODITELJKE IRINE? Poznati je doktor, nema ko ga ne zna, MNOGO JE VAŽAN (FOTO)
Irina Vukotić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVDE SU NEKE NOVE INFORMACIJE

KO JE ZAPRAVO NOVI DEČKO VODITELJKE IRINE? Poznati je doktor, nema ko ga ne zna, MNOGO JE VAŽAN (FOTO)

Voditeljka Irina Vukotić ima novog dečka, doktora Radmila Jankovića

Objavljeno:

Voditeljka Irina Vukotić prvi put je pokazala svog dečka doktora Radmila Jankovića sa kim je zajedno na romantičnom putovanju na Kubi.

Radmilo je na Kubi proslavio svoj 50. rođendan, a na njihovim licima na slikama se vidi čista radost i sreća.

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

- Hvala mojim prethodnicima: prof. dr Nebojši Lađeviću , prof. dr Vojislavi Nešković , prof. dr Predragu Romiću, prof. dr Draganu Vučovićuc na velikom legatu koji su mi ostavili da čuvam i vodim. Hvala anesteziolozima Srbije na poverenju a iznad svega, hvala i slava našim učiteljima, velikim profesorima koji su utemeljili profesiju kojom se ponosimo - naveo je tada prof dr Janković.

1 / 3 Foto: Ana Paunković

Prof. Dr Radmilo Janković je i sekretar Evropskog udruženja za anesteziologiju i intenzivnu terapiju, zamenik generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, profesor anesteziologije i reanimatologije na Medicinskom fakultetu u Nišu, član republičke stručne komisije za anesteziologiju i intenzivu terapiju Ministarstva zdravlja Republike Srbije, gostujući profesor na univerzitetu u Skoplju, počasni član Rumunskog udruženja anesteziologa, diplomat Evropskog udruženja anesteziologa i nosilac Karađorđeve zvezde.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Blic/Milica Štulović/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.