VELIKI ŠEF POSALO VAŽNO PISMO U ELITU: Učesnici van sebe NAKON ČITANJA, postoji i JEDAN USLOV
Zadruga 7 Elita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

VELIKI ŠEF POSALO VAŽNO PISMO U ELITU: Učesnici van sebe NAKON ČITANJA, postoji i JEDAN USLOV

- Doneli smo odluku da ovog puta budu vesele pesme koje će biti u skladu sa novogodišnjom atmosferom, dakle balade su zabranjene - glasilo je obaveštenje Velikof šefa

Objavljeno:

Produkcija televizije Pink poslala je pismo učesnicima na imanju u Šimanovcima u kom ih je obavestila da će u petak veče biti organizovana Elitovizija.

U petak će biti organizovana velika novogodišnja Elitovizija, takmičićete se u pevanju, a odluku o pobedniku doneće gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta budu vesele pesme koje će biti u skladu sa novogodišnjom atmosferom, dakle balade su zabranjene. Svi morate izabrati pesme koje se puštaju i slušaju tokom novogodišnjih praznika. Sada se podelite u grupe, a nakon toga svaka grupa mora odabrati pesmu. Jako je bitno da znate da u grupi može biti najmanje dvoje, a najviše četvoro. Pozdrav Veliki Šef - stoji u pismu.

Podsetimo, prethodni dan je u "Eliti" stigla tužna vest, Marko Janjušević Janjuš je napustio rijaliti zbog smrti brata koji je danas sahranjen u Prijepolju.

Veliki šef poslao važno obaveštenje u Elitu
Veliki šef poslao važno obaveštenje u Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Na večni počinak ispratili su ga najbliži, a braća Marko i Boris sve vreme su kukali, a u jednom trenutku spustili su glave na njegov kovčeg. Janjuš je potom skinuo sat sa ruke i bacio ga u raku.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Ivana Mikić Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.