SKANDALOZNA HRVATICA LEA PODRŽALA MUŠKARCE: Ko zna, neka prodaje svoju INTIMU!
Lea Keler, Foto: Privatna arhiva

evo o čemu se radi

SKANDALOZNA HRVATICA LEA PODRŽALA MUŠKARCE: Ko zna, neka prodaje svoju INTIMU!

Iskreno za Espreso o muškarcima u ovom poslu

Objavljeno:

Sve je više poznatih dama koje novac zarađuju od ekploatisanja svojih ekplicitnih snimaka i fotografija na sajtu za odrasle. U proteklom periodu veliku pažnju na jednoj od ovih aplikacija privlači i Hrvatica Lea Keler, koja ima veliki broj pratilaca i na društvenim mrežama i na svom "zabranjenom" profilu.

Ipak, nas je zanimalo zašto se mnogo manje priča o muškarcima koji zarađuju na ovakav način, pa smo na početku razgovora Leu upitali, na osnovu informacija koje ona poseduje, ko više zarađuje na aplikacijama za odrasle, da li su to muškarci ili žene.

– Pa, ja ne znam puno muškaraca koji su na tom sajtu. 99 posto onih koje ja znam su žene. I mislim da će pre muškarci plaćati ženama da bi gledali njihov sadržaj, nego što će žene plaćati muškarcima. Jedino što bi muška publika možda davala muškim modelima. Mislim na gej populaciju. Moguće da oni, ali ja se u to previše ne razumem.

Lea Keler
Lea Kelerfoto: Privatna arhiva

Zašto žene javnost uvek više osuđuje kada zarađuju na ovakav način nego muškarce?

Žene se uvek više osuđuju, šta god da rade. To su ti dupli standardi. Ali treba sa tim živeti, isplati se na kraju.

Šta misliš o muškarcima koji zarađuju od prodaje svoje intime?

Svaka im čast ako mogu profitirati od toga i zarađivati novce na tome. Svaka im čast jer ipak i to treba znati. Ne može to svako. Isto mislim o njima kao i o ženama. Možda je njima malo teže.

U proteklom periodu veliku pažnju na jednoj od ovih aplikacija privlači i Hrvatica Lea Keler, koja ima veliki broj pratilaca i na društvenim mrežama i na svom 'zabranjenom' profilu
U proteklom periodu veliku pažnju na jednoj od ovih aplikacija privlači i Hrvatica Lea Keler, koja ima veliki broj pratilaca i na društvenim mrežama i na svom "zabranjenom" profilufoto: Privatna arhiva

Ti si se dosad snimala ili si pozirala za svoj taj sporni profil sa ženama. Čak i nekim poznatim damama. Jesi razmišljala da se snimaš ili da se fotografišeš sa nekim frajerom?

– Naravno da sam razmišljala da se fotografišem i sa nekim frajerom, ali taj muškarac mora zadovoljiti moje kriterijume, jer moramo biti na istom nivou.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.