VODITELJKA RTS IMA SESTRE BLIZNAKINJE, A DO SADA TO NIKO NIJE ZNAO: Ona PLENI LEPOTOM, a tek da vidite ove BOGINJE
Voditeljka, Foto: Pritnscreen/Instagram/sladjana.tomasevic

predivnE

VODITELJKA RTS IMA SESTRE BLIZNAKINJE, A DO SADA TO NIKO NIJE ZNAO: Ona PLENI LEPOTOM, a tek da vidite ove BOGINJE

Voditeljka RTS, Slađana Tomašević, u septembru je napunila 50 godina, a na izgledu joj mogu zavideti i upola mlađe devojke

Objavljeno:

Slađana Tomašević je za sve ove godine privatan život držala daleko od očiju javnosti, a sada je sada gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom je progovorila o sestrama bliznakinjama.

- Kome je to važno osim mojoj porodici, mojim prijateljima i meni? Imam sestre bliznakinje, skoro sam zakačila neku zajedničku sliku na Instagramu na kojoj smo nas tri i onda sam videla komentar ispod, mislim ne čitam komentare, to sam odavno naučila zato što sam ukapirala da nažalost u poslednjih nekoliko godina ako nemaš hejtere u ovoj zemlji, ti ne postojiš. Pročitam jedan komentar, neko mi piše: "Lepše su od tebe". Ja sam lajkovala i kažem "jesu". Pa da, to su moje sestre i lepše su od mene. Ja nikada nisam ni rekla da sam ja lepa - rekla je Slađana na RTV1.

Inače, da su u njenom slučaju godine samo broj, svedoči činjenica da izgleda veoma mladoliko, a kako je u javnosti imala prilike da govori, na tome je zahvalna genetici, ali i strogom režimu ishrane i treninga koje praktikuje.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.