O NJENOM LJUBAVNOM ŽIVOTU SE NAŠIROKO SE PRIČA: Nataša Rodić JAVNO otkrila šta se DEŠAVA sa zgodnim Crnogorcem
Nataša Rodić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVO JE ISTINA

O NJENOM LJUBAVNOM ŽIVOTU SE NAŠIROKO SE PRIČA: Nataša Rodić JAVNO otkrila šta se DEŠAVA sa zgodnim Crnogorcem

Nataša je odgovorila na nekoliko pitanja o sebi, otkrila je koja joj je omiljena boja, hrana, životinja, a onda je priznala da nema dečka i da je slobodna, što je sve njene pratioce iznenadilo.

Objavljeno:

Najstarija sestra Rodić Nataša Rodić, dospela je u centar medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a potom i kada se njena druga sestra Bojana udala za Mirka Šijana.

Nataša o svom ljubavnom životu gotovo nikad nije govorila, a više godina bila u vezi sa Matijom Bojovićem iz Crne Gore, a sada je na svom Instagram profilu konačno otkrila da je slobodna.

Naime, Nataša je odgovorila na nekoliko pitanja o sebi, otkrila je koja joj je omiljena boja, hrana, životinja, a onda je priznala da nema dečka i da je slobodna, što je sve njene pratioce iznenadilo.

Nataša Rodić otkrila da je slobodna
Nataša Rodić otkrila da je slobodnafoto: Instagram printscreen/miss.rodic

- Slobodna - napisala je kratko Nataša.

Podsetimo, Nataša i Matija svoju ljubavnu avanturu otpočeli su u Americi 2017. godine. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Njih dvoje jedno vreme su zajedničke fotke i snimke kačili na društvene mreže, međutim to je u poslednje vreme utihnulo, a sad je jasno i da više nisu zajedno.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Milica Milovojević Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.