NIJE SE OGLASIO ADVOKAT, ALI ON JESTE! Nakon Karleušine ISPOVESTI javio se Duško, napustio Srbiju, evo i SA KIM
Duško Tošić, Foto: Printskrin/Instagram/duskotosic

ovo su svi čekali

NIJE SE OGLASIO ADVOKAT, ALI ON JESTE! Nakon Karleušine ISPOVESTI javio se Duško, napustio Srbiju, evo i SA KIM

Tošić je postao menadžer i veoma je zauzet te stalno putuje, zbog čega svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi proveo vreme sa ćerkama

Objavljeno:

Fudbaler Duško Tošić ovih dana ponovo je tema medija, nakon što je Jelena Karleuša prvi put za javnost progovorila o njihovom odnosu.

Iako koristi društvene mreže, Duško poslednjih meseci nije toliko aktivan, te javnost kad-kad nekom novom objavom ili storijem obavesti javnost gde se nalazi i šta radi.

Iako više nije aktivan fubaler, Tošić je postao menadžer i veoma je zauzet i stalno putuje, zbog čega svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi proveo vreme sa ćerkama.

Nakon ispovesti Jelene Karleuše oglasio se Duško Tošić
Nakon ispovesti Jelene Karleuše oglasio se Duško Tošićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

On je sada objavio sliku iz Beča, gde je odveo ćerke Atinu i Niku, kako bi uživali u prazničnim čarolijama, po mnogima i najlepšeg grada u Evropi.

Tošić je sa Nikom posetio i najveći božićni market u svetu, pa se pohvalio i fotografijom, što je isto uradila i njegova i Jelenina mlađa naslednica.

1 / 3 Foto: Printscreen/ Instagram/ duskotosic

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša nedavno je prvi put u podkastu govorila o odnosu sa Duškom, kada je i navela da njih dvoje žive zajedno, ali da je svako krenuo svojim putem.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - počela je Jelena.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/N.L. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.