SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE DOVEO DO IVICE SUZA: "Mama kada sam tebe video kako pevaš, bio sam najsrećniji!"
Aleksandra Prijović, Foto: M.M./ATAImages

duša mala

SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE DOVEO DO IVICE SUZA: "Mama kada sam tebe video kako pevaš, bio sam najsrećniji!"

Aleksandra Prijović večeras i sutra nastupa u Tuzli, tamo je otišla sa svojim sinom koji ju je u jednom trenutku rasplakao svojom izjavom

Objavljeno:

Večeras i sutra Aleksandra Prijović pozdraviće mnogobrojnu publiku u Tuzli gde je zakazala dva koncerta, kojima zatvara ovogodišnju turneju pod nazivom "Od istoka do zapada" koja je bila ubedljivo najuspešnija.

Glavna zvezda svih prethodnih koncerata Aleksandre Prijović bio je njen i sin Filipa Živojinovića koji je na poslednjem u nizu nastupa zapevao zajedno sa mamom na bini.

Kako je pevačica u više navrata isticala, jedini njen zahtev na čuvenoj "rajder listi" jeste da uz nju bude cela njena porodica sa četvorogodišnjim naslednikom.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

Dečak se na prvim koncertima u srpskoj prestonici stideo, ali kako je vreme odmicalo, sin Aleksandre Prijović opustio se toliko da sada osim što izlazi na binu komentariše i mamu za medije.

Sin Aleksandre Prijović je presladak

Da, dobro ste pročitali. Nedavno je mlada muzička zvezda davala intervju dok je paralelno sa njom razgovarao njen sin. Aleksandar je mami uputio reči koje su u tom trenutku i nju šokirale.

- Mama, ja kad sam tebe video kako si pevala, ja sam pao u nesvest. Bio sam najsrećniji - govorio je Aleksandar mami dok je njoj široki osmeh krasio lice.

Bonus video:

00:31

Aleksandra sa bine pozdravila Milicu Pavlović

(Espreso/Gloria/Tamara Roksandić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.