Sasa Matić priredio SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U KRAGUJEVCU: „Za Novogodišnju noć se družimo na trgu na Zlatiboru“
Saša Matić, Foto: Kamarad produckija

koncert

Sasa Matić priredio SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U KRAGUJEVCU: „Za Novogodišnju noć se družimo na trgu na Zlatiboru“

Saša Matić će održati Novogodišnji koncert na Zlatiboru

Objavljeno:

Iza muzičke zvezde Saše Matića je više nego uspešan vikend. Saša je napravio spektakl na koncertu u Kragujevcu. Srce Šumadije bilo je ispunjeno jakim emocijama, a nežne note koje je Matić podario publici oduševile su auditorijum u prepunoj dvorani „Jezero“ koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Više od šest hiljada ljudi uživalo je u koncertu koji je trajao tri sata.

Čim je kročio na scenu, koncert je otvorio hitom „Kad ljubav zakasni”, a potom su se nizale, „Nađi novu, ljubav”, „Anđeo čuvar”, „Ruzmarin“ i drugi niz pesama. Publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Publika je horski sa Sašom pevala mnoge hitove, a najdirljivije momente snimali su i svojim mobilnim telefonima. Gost na koncertu mu je bio kolega Goran iz Ok benda.

- Dragi moji hvala vam za ovu količinu emocije, divno je što imamo tu sreću da možemo da razmenimo sjajnu energiju i da uživamo u nezaboravnoj noći - poručio je Matić nakon tri sata koncerta publici koja nije želela da ide kući, te je Saša izveo još nekoliko pesama.

1 / 5 Foto: Kamarad produckija

Fenomenalna atmosfera kakva je vladala na koncertu Saše Matića sasvim sigurno će se dugo prepričavati, a pevač je još jednom opravdao epitet „kralj dvorana“ koji zasluženo nosi.

U najluđoj Novogodišnjoj noći Saša će nastupiti na trgu na Zlatiboru, a 8.marta.2024. godine održaće veliki koncert u Sarajevskoj dvorani Zetra.

1 / 4 Foto: Kamarad produckija

U godini iza nas objavio je album “Dva života”, a prijatelj na albumu je bio Telekom Srbije. Saša je ranije govorio koliko uživa sa publikom i koliko mu daje vetar u leđa i posle toliko godina, kada publika ode srećna i zadovoljna sa njegovih koncerata.

Bonus video:

00:52

SAŠA MATIĆ ZAPOČEO KARIJERU NA PIJACI? Pevač otkriva zanimljive detalje o prvim pevačkim koracima! Jedan 8. mart promenio je sve

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.