EVO KO SU RODITELJI NAJVRELIJE VODITELJKE: Poznati i USPEŠNI, jasno je ZAŠTO SVI BRUJE O NJOJ, OVO NISTE ZNALI
Zgodna Nora, Foto: Printscreen Instagra/100postobosanka

MALO KO ZNA

EVO KO SU RODITELJI NAJVRELIJE VODITELJKE: Poznati i USPEŠNI, jasno je ZAŠTO SVI BRUJE O NJOJ, OVO NISTE ZNALI

Nora je upitana da li joj smeta što njen uspeh pripisuju ocu i njegovoj karijeri

Objavljeno: 11:50h

Laskanje joj prija, ali dečka ima - otkrila je Nora Šahinpašić nakon što je postala predmet interesovanja javnosti i medija zbog poređenja sa čuvenim svetskim top modelom Adrijanom Limom.

- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmeh s lica. Adrijanu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najlepših žena na svetu - rekla je ponosna Nora na početku razgovora.

Nora je odrasla na televiziji, pošto je njen tata Mimo Šahinpašić, poznati novinar i voditelj, a ni majci Dajani televizijske kamere nisu strane pošto je bila "loto devojka". Dajana i Mimo upoznali su se baš u vreme kada je vodila Loto, a 2022. su proslavili 25 godina braka.

Laskanje joj prija, ali dečka ima
Laskanje joj prija, ali dečka imafoto: Printscreen Instagram/norasahinpasic

- Ispred kamera sam bila već kod mame u stomaku, nakon toga sve je počelo s mojih pet godina i predstavom "Nora". Iza mene je niz reklama, serija, spotova... Školu glume sam pohađala kod gospođe Jasne Diklić te sam preko te teme davno prešla. Pred kamerama se osećam sigurno i taj deo dana jedva čekam - istakla je.

Mimo Šahinpašić na OBN-u je radio 19 godina, a prošle godine je napustio televiziju. Oko godinu i po dana kasnije se vratio, pa su tata i ćerka sada i kolege.

Tata i ćerka su sada i kolege
Tata i ćerka su sada i kolegefoto: Printscreen Instagram/norasahinpasic

Nora je upitana da li joj smeta što njen uspeh pripisuju ocu i njegovoj karijeri.

- Učila sam od roditelja, ali sam sama sebe izgradila. Na ovu karijeru sam se odlučila sama, ali je svakako lepo za podršku imati prvenstveno oca, a onda vrlo iskusnog novinara - rekla je Nora za 24sata.hr.

- Za uzor sam uvek imala roditelje, uveče bih zaspala uz mamu koja je čitala tekst za jutarnji program. Fasciniralo me je, od kamere do divnih odevnih detalja koje je mama nosila. Većinom bih išla na televiziju s roditeljima i onda uveče, kada sklopim oči, zamišljala bih taj život. Mama je i dalje na televiziji, ali ne ispred kamera. Nakon 20 godina na malim ekranima, sada radi na web stranici Federalne televizije i potpuno je zadovoljna - priznala je Šahinpašićeva koja studira pravo.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagra/100postobosanka

- Pažnju mi je privuklo pravo. Posao na televiziji mi je bio ponuđen potpuno neočekivano, ali sam svakako ostvarila svoje dečje snove - rekla je Nora.

- Studiram internacionalno pravo, koje me jako zanima. Trenutno sam druga godina i uživam u studiranju. Puno truda je potrebno, ali za nešto sto volimo, nije teško. Prvenstveni plan mi je bio studiranje u Holandiji. Posao na OBN-u mi je ponuđen mesec dana pre odlaska, nakon dosta razmišljanja, odlučila sam da ostanem. Jako sam srećna zbog te odluke i svega što mi se dogodilo u protekle dve godine - ispričala je mlada prognostičarka.

Kao prognostičarka sama piše tekstove, što joj je poseban izazov.

- Jako se trudim oko teksta, jer je on zapravo i najbitniji. Pored toga sto pokušavam dati uvek tačne informacije, želim da bude što zanimljivije. Dosta se ugledam na strane voditelje i težim ka tome da budem sve bolja i bolja - otkril je.

Za uzor je uvek imala roditelje
Za uzor je uvek imala roditeljefoto: Printscreen Instagram/norasahinpasic

A bira li Nora sama kombinacije za snimanje?

- Naravno, sve biram sama. Verujem u sebe i svoj stil i to je, očigledno, dobitna kombinacija - poručila je.

Kaže, o modelingu nikad nije razmišljala, iako joj brojni pratioci i obožavatelji to predlažu.

- Svaka čast devojkama koje se time bave, to zahteva puno truda i zalaganja. Meni su trenutni fokus fakultet i posao, ali sam uvek otvorena za nove izazove - rekla je.

O modelingu nikad nije razmišljala
O modelingu nikad nije razmišljalafoto: Printscreen/TikTok/100postobosanka

Udvarači "stop", dečka ima

Nora je u srećnoj vezi, pa je brojni udvarači ne zanimaju.

- Udvarača ima, a pohvale je uvek lepo pročitati. Imam dečka i srećna sam. Uz roditelje, on mi je najveća podrška i uvek mogu računati na njega - istakla je za kraj Nora.

Bonus video:

00:57

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NEUTEŠNA, UGASILA DRUŠTVENE MREŽE! Ceca se pojavila cela u crnom, porodica van sebe

(Espreso/Telegraf/E.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.