ČIPKASTI BRUS I RASKOPČANA KOŠULJA, BRINETA JE STVARNO NAJJAČA: Vanvremenska lepotica (59) ne staje, PROVOKACIJA
Monika Beluči, Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

SVAKA ČAST

ČIPKASTI BRUS I RASKOPČANA KOŠULJA, BRINETA JE STVARNO NAJJAČA: Vanvremenska lepotica (59) ne staje, PROVOKACIJA

Pogled pada na njene lepo izvajane noge, a može se reći da su ove modne fotografije odmerene, a opet intrigantne i se*si

Objavljeno: 10:59h

Italijanska glumica Monika Beluči je 30. septembra proslavila 59. rođendan, a da su za nju godine samo broj dokazuje svojom bezvremenom lepotom.

Atraktivna brineta, koja zazire od estetskih operacija, s godinama se uopše nije promenila. Ponekad posvetli kosu, skrati je, ali je u osnovi ostala ista pa je mnogima ona ideal lepote.

Ona je opet potvrdila da je među najlepšim ženama sveta, a njena naslovnica za kinesko izdanje magazina "Esquire" pršti od seksipila.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nema ničeg preteranog i jeftinog, a blago raskopčana košulja i minimalni pogled na njen dekolte su tako seksi bez mnogo truda i previše pokazivanja.

Na ostalim fotografijama za isto izdanje, vulgarnosti nema, samo umetnost i senzualnost. Pogled pada na njene lepo izvajane noge, a može se reći da su ove modne fotografije odmerene, a opet intrigantne i seksi.

Naravno, pohvale i komlimenti u komentarima ispod instagram posta nisu izostali, a mnogi su hvalili njenu lepotu i odmerenost što se tiče fotografija.

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

(Espreso/Kurir/T.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.