ATRAKTIVNA LEPOTICA PORED PRIJE JE ZAPRAVO MUŠKO I ZOVE SE BOŽIDAR: Ovo je njegova BIOGRAFIJA, ZABEZEKNUĆE VAS
Božidar se oseća kao muškarac, a neguje ženstveni izgled., Foto: Instagram/bozo_kralj_star

ko bi rekao?

ATRAKTIVNA LEPOTICA PORED PRIJE JE ZAPRAVO MUŠKO I ZOVE SE BOŽIDAR: Ovo je njegova BIOGRAFIJA, ZABEZEKNUĆE VAS

On je jednom prilikom izjavio da mu se u najvećem broju javljaju oženjeni muškarci, a evo i ko je Božidar

Objavljeno: 13:16h

Ogromnu pažnju na mrežama izazvala je fotografija Aleksandre Prijović sa "atraktivnom brinetom" koja je zapravo muškarac i zove se Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj.

Nakon što je ta fotografija potom preplavila i medije, Božidar se oglasio na Instagramu, očigledno zasut raznim porukama na račun fizičkog izgleda.

- Ja sam DEČKO, ljudi, ali hvala na komplimentima... - napisao je Božidar, pošto ljudima i dalje nije bilo najjasnije "o čemu se tu radi".

U najvećem broju mu se javljaju oženjeni muškarci.
U najvećem broju mu se javljaju oženjeni muškarci.foto: Instagram/bozo_kralj_star

Božidar je hrvatski frizer i odnedavno pevač koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

On je jednom prilikom izjavio da mu se u najvećem broju javljaju oženjeni muškarci.

- Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenom sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena - rekao je Božidar, pisao je Jutarnji list.

Božidar je hrvatski frizer i odnedavno pevač koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama
Božidar je hrvatski frizer i odnedavno pevač koji sarađuje sa poznatim Hrvaticamafoto: Instagram/bozo_kralj_star

Pre više od godinu dana priznao je da je u vezi čitavu deceniju, te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

- Pojedini mediji me ne žele puštati pod izlikom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pesme imaju onako malo srpski štih, a takođe to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijen će se to sve jer ja odustati neću - istakao je jednom prilikom, pisao je hrvatski Story.

Božidar se oseća kao muškarac, a neguje ženstveni izgled.

- To je zato što volim androgeni izgled, volim negovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve deo života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti - kazao je na tu temu.

1 / 4 Foto: Instagram/bozo_kralj_star

Na pitanje da li mu se desi da ga neko nekada zameni za ženu i kako reaguje, kazao je:

- Naravno, često me na primer u klubovima zamene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: "care" ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživeo neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promenim pol i u svojoj koži se osećam izvrsno.

Bonus video:

00:49

Prija nije održala obećanje, briznula u plač dok je publika nikad jače i glasnije podržala

(Espreso/Telegraf/I.C)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.